ربکاهستم مدیر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 عنوان شب یلدا کجا میرین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 78 پست من خانه مادر شوعرم.توفیق اجباری😊 از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن.... 1396/09/21 | 09:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ربکاهستم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 از ما جالبه برعکسه هرسال مادرشوهر میاد امسالم از یه هفته پیش گفتن ما شب یلدا میایم مامانم ایناهم خون ... ریخت و پاش شب یلدا زیاده از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
shamimjoon عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 2484 خونه خودمونقراره خانواده ها رو دعوت كنم ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
مامان_آبتین_جونی عضویت: 1390/02/10 تعداد پست: 1739 ما چهارشنبه خونه مامان خودم پنج شنبه که اصلش هست خونه فاميل همسر.
ربکاهستم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 بچه ها واقعا شب یلدا اینقد مهمه ؟وقتی میبینم خیلیا مثل عید نوروز ازش استقبال میکنن تعجب میکنم ما که ... این ی رسمه .مهم دور هم بودنه ن افراط و تفریط.یا فخر فروشی.اینقدر این سالها باشه و بزرگترهایی ک دور هم جمع میشیم ب بهانه یلدا نباشن.افسوس از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
mahtabjoooooon عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 64 ریخت و پاش شب یلدا زیاده اوهوم تعریف از خودم نباشه هرسال سنگ تموم میزارم واسه همین دوست دارن بیان از کیک هندونه .ژله هندونه ژله انار ادم برفی پفیلا بگیر تا شام و .....
ربکاهستم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 ما چهارشنبه خونه مامان خودم پنج شنبه که اصلش هست خونه فاميل همسر. استقبال میرین شما😆 از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
mahsa_a عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 135 گناهه تازه عروسه اخه رسم داریم اولین سال شب یلدایی بریم خونه تازه عروس ...برا همین حتی سام هم قرار نیست بریم...بعد تولده داماد و خواهرم هم هست میخواییم سوپرایز بشن.ینی خیلیاا رسم دارن که برای تازه عروس شب یلدایی و عیدی سال نو ببرن.. خدایا یه نگاه حلاله، یه نگاه بنداز به ما
ربکاهستم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 اوهوم تعریف از خودم نباشه هرسال سنگ تموم میزارم واسه همین دوست دارن بیان از کیک هندونه .ژله هن ... هووووم به به از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39739 چون سال اولمونه توخونه خودمون میمونیم😍 چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
ملودی۶۷۷۰ عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 2977 اوهوم تعریف از خودم نباشه هرسال سنگ تموم میزارم واسه همین دوست دارن بیان از کیک هندونه .ژله هن ... وای خوشبحالت ژله های من همیشه افتضاح میشه آخه چراااااا؟ پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا...خدا ناامیدم نکن لطفااا
ربکاهستم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 اخه رسم داریم اولین سال شب یلدایی بریم خونه تازه عروس ...برا همین حتی سام هم قرار نیست بریم.. ... ما دوران عقد میبریم از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
شکلاتت_تلخ عضویت: 1395/02/31 تعداد پست: 3880 برای عروس عموی شوهرم خانوادش میارن. واسه دختر دایی شوهرم که نامزده خانواده داماد میارن. دعا کن حداقل یکیش دعوتمون کنن
مامان_آبتین_جونی عضویت: 1390/02/10 تعداد پست: 1739 استقبال میرین شما😆 آره ديگه خب آخه نميتونيم خودمون را نصف کنيم مجبوريم يکيش را زودتر بريم يا بعضي سالها مثلاً فرداي يلدا ميريم خونه مامانم. بنده خدا مامانم هر روزي که ما نريم خونه فاميل شوهر را برامون يلدا ميگيره
ربکاهستم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 وای خوشبحالت ژله های من همیشه افتضاح میشه آخه چراااااا؟ شاید از قالب بد درمیاری.بزار خوب ک بست لایه ها رو بریز بعد برگردون از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
قندعسل عضویت: 1395/12/16 تعداد پست: 24072 پس شانس اوردي😁 آره باباحوصله داریامن چند سال پیش که باردار هم بودم یا بچه ام چندماهش بیشتر نبود من باید میرفتم برای همشون غذا میپختم اونا میومدن فقط میخوردن و ظرفها رو میشستنولی حالا دیگه استکانی که توش چایی میخورمو از جلوم برنمیدارم(خنده دارش اینه که جاری آخرم هستم)