2777
2789
عنوان

شب یلدا کجا میرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 78 پست
والا من گفتم میرم خونه مادر شوهرم شوهرم میگه من میخوام برم خونه مامانت اونجا بهتره حالا نمیدونم

ساز مخااااالف میزنین😅😂😂

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها میگم چ طوری کیک درست کنم واسه شب یلدا

من قراره برا مدرسه دخترم درست کنم.کیک طرح هندونه

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
ساز مخااااالف میزنین😅😂😂

خخخخخ اصلا نمیره خونه خودشون میگه خونه مامانم اینا شادن همش میگن میخندن اخر شبی هم میزنیم بیرون اهنگ.زیاد میکنیم کل و سرو صدا ولی خونه مادر شوهرم میگه جبهه هست نمیره

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم   
خخخخخ اصلا نمیره خونه خودشون میگه خونه مامانم اینا شادن همش میگن میخندن اخر شبی هم میزنیم بیرون اهنگ ...

همیشه دومادا خونه مادر زنا راحترن چراشو نمیفهمم.حتی اگه براشون سخت بگیرن

همیشه دومادا خونه مادر زنا راحترن چراشو نمیفهمم.حتی اگه براشون سخت بگیرن

والا بابامم انقد شوهرمو دوست داره صداش میزنه زندگیم ...انقد احترامش دارن منم بودم میرفتم همونجا خخخخ

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم   
فكنم زايمان كرده باشم تو بيمارستان باشم😬

اوخی ایشالله ب سلامتی.یلدا میاری پس

والا بابامم انقد شوهرمو دوست داره صداش میزنه زندگیم ...انقد احترامش دارن منم بودم میرفتم همونجا خخخخ

اوووووووو خوشبحالش همونه پس.من شوهرمو ب زور صداش میکنم زندگیم😂😂😂😂😂