2777
2789
عنوان

توی تلگرام با یه خارجی حرف میزنم

106 بازدید | 12 پست

توی تلگرام از طریق یه گروهی با یکی از اعضای اون گروه که ایرانی نیست یک هفته ای میشه حرف میزنم اون از فرهنگ کشورشون میگه منم میگم ، بنظرتون این کارم خطرناک نیست؟ حس بدی دارم... چند روز پیشم گفت اگه میشه عکستو بفرست که باهم آشنا بشیم ولی من نفرستادم... میخوام گفتگو رو دو طرفه حذف کنم بنظرتون این کارم خوبه یا بد؟

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجای خارج؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

مرده

آره

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!
ی زن که پسرکوچولوداره؟

منظورتو متوجه نمیش

زبانشو بلد بودی

از ترجمه تلگرام استفاده میکنیم

چطوری

تلگرام پیام هایی که با زبان خودت نیست رو میتونه ترجمه کنه