2777
2789
عنوان

بچه هاتونو به راحتی رها نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم جا خوردم به این حرفش!

اخه درستشم همینه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

با وجود خیانتی که دیدم 

به خاطر پسرم پیِ همه چیزو به تنم مالیدم 

فقط می خوام آرامش داشته باشه 

آخه من مسئول به دنیا اومدنشم ...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

جالبش اینجاست که تو بچگی رهاشون میکنن

وقتی بزرگ شدن از آب و گل  در اومدن تازه یادشون میافته یه زمانی بچه ای هم داشتن

حس مادریشون شکوفا میشه 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

با وجود خیانتی که دیدم به خاطر پسرم پیِ همه چیزو به تنم مالیدم فقط می خوام آرامش داشته باشه آخه من م ...

عزیزم امیدوارم خدا جواب فداکاری و خوبیتو بده با وجود پسرت خوش باش و بزرگ که شد کاریو ک‌دوست داری بکن

حالا این به کنار 

اون روز داشتم فکر میکردم که مثلا مجرد بودم  حین ادامه تحصیل بورسیه میشدم برای خارج 

ایا میرفتم ؟

دیدم نه کفه مامان بابام سنگین تره 

مگه من چقدر عمر میکنم که چندسالشم مامان و بابامو نبینم 

اونا که انقدر برام زحمت کشیدن بزرگم کردن و بزارم برم ؟

درسته که اونا موفقیتمو میخواستن 

ولی دلتنگیشون چی ؟

ثمره زندگیشون که من بودم چی

همش با خودشون فکر کنن که بچم الان وضعش چطوره 

دیدم واقعا از نطر من ارزشش رو نداره 

تو این عمر های کوتاه

خودتو دوس داشته باش❤️

یه دختری بود ۱۹سالش بود با یه پسری که ۳۸سالشه عقد کرد باوجود تمام مخالفت های خونوادش اون کارخودشو کرد نگو که نقشه هایی توسرش بود چون پسره تابعیت اونور وداره کاری کرد که پسره واسش ویزا وکارای اونورش انجام داد رفت اونجا بعد ۳ماه خبر طلاقش اوردن خونواده پسره ایران بودن رفتن پیش خونواده دختره اونقد لعن ونفرینشون کردن.بعضیا به ازدواج بعنوان پیشرفت ورهایی نگاه میکنم نه حس مادری ونه خونواده وشوهرمانعشون نمیشه   

ولی مگه مادر خودش زندگی نداره آرزو نداره؟

ذات مادر این جدایی و دوری و نمیپذیره،،من دوستی دارم که از یه استان دیگه ۹_۱۰ساعت راه و میاد دانشگاه،،بااینکه دوسال بیشترنیست ولی خودش پشیمون و کلافه اس میگه بچه ام کلاس اول بود و من نفهمیدم چطور گذروند،بااینکه همسر و خونواده بشدت حمایتگری داره... بری کلاسای ارشد و دکتری خیلی ازاین خانما میبینی....اصلا خودت مادرشی نمیتونی این وضعیت و تحمل کنی نه اینکه مثلا شوهرت نذاره،بلکه خودت نمیخوای

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!