2777
2789
عنوان

با خانواده شوهر قطع رابطه ام

188 بازدید | 34 پست

سلام، مادرشوهر من مار به تمام معناس، واقعا میگم مار یعنی بسیار حیله گر برای فتنه اندازی و زبون نیش دار، واقعیت منم بعد چند سال دیگ اگر به ذهنم می‌رسید همون موقع جواب میدادم تا دعوای شدیدی بینمون اتفاق افتاد تقریبا یک ماه و نیمه هیچ اثری ازش تو زندگیمون نیست، واااقعا راحت شدم، حالا کسایی که تجربه دارید بالاخره شوهر طاقتش سر می‌ره و نیره خونه پدرش؟

من به هیچ وجه دوس ندارم این احمق به بچم دست بزنه حالا احتمالش هست تا چند سال نبینمش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب شوهرت بره خونه مامان باباش ولی تو نرو

عزیزم یکبار همچین حالتی پیش اومد 

هربار شوهرم می‌رفت پرش میکردن تا منو مجبور کرد بعد سه ماه با شیرینی برم آشتی 

واقعا غرورمو خورد کرد از اونورم مادر شوهرم پرروتر شد

این قطع رابطه رو حفظ کن هروقت شوهرت حرف انداخت بگو ببین دوریو دوستی بگو الان هردوطرف در آرامشن

شوهرم میگه اشکال نداره تو نیا ولی بده بچه رو ببرم ببینن

ببین چقدر زور داره، مادرشوهرمم میگه خدارو شکر همون که نوه و پسرمو ببینم بهتر

عزیزم یکبار همچین حالتی پیش اومد هربار شوهرم می‌رفت پرش میکردن تا منو مجبور کرد بعد سه ماه با شیرینی ...

پس باهم برید چون شوهرت نمیتونه کلا نره😶ولی میدونم سخته چون منم تو این شرایطم منتها شوهرم پر شدنی نیست..طرف حقه..نه طرف من نه طرف اوناس🤣🤣

پس باهم برید چون شوهرت نمیتونه کلا نره😶ولی میدونم سخته چون منم تو این شرایطم منتها شوهرم پر شدنی نی ...

وای من دیگ پامو اونجا نمی‌ذارم 

مادر شوهرم سری آخر منو با بچه بغل با در هل داد بیشعور 

یعنی یادم میاد دوست دارم برم بزنمش

یعنی اگر من تعادلمو از دست میدادم بچه م پرت میشد رو موزاییکا

اینا پسر پرستنخداشون پسره

وایی چه بد .مال قدیم اینجور بود .واسه همون کلا بچه را میدادند دست مادرشوهر دخالت که میکنه نگه داره نوه را .

دختر سالاری مال ماست .

دخالت و‌تمرکز روی دختره .

پسر حاشیس.

ولی پز دختر میدهند به عروس .

ولی قطع رابطه وجود نداره .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

شوهرم میگه اشکال نداره تو نیا ولی بده بچه رو ببرم ببیننببین چقدر زور داره، مادرشوهرمم میگه خدارو شکر ...

اشکالی نداره بزار ببره اینطوری بازم خوبه 

بچه روهم بزار بره بعدا بخاطر بچه نخوان بیان خونتون