2777
2789
عنوان

بچه هاتونو به راحتی رها نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 49 پست
ولی چقدر ما زنا بدبختیم که باید به خاطر بچه همه چیو بزاریم زیر پا

نه گلم اصلا این حرفو نزن مردا هم روزشون تو کار کردن سپری میشه ک چرخ زندگی بچرخه 

از نظر من بچه ها خودشون یه انگیزه بزرگن برای زندگی و هدف ها

منم دیگه حتی واسم مهم نیست بود و نبودشدارم با بچه ام خودمو سر گرم میکنمامیدوارم بچه هامون عاقبت بخیر ...

الهی آمین عزیزم...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بدهاما من نمیتونم قضاوت کنم شرایط ها و میزان تحمل آدما با هم فرق میکنه ...اما منم با شما ه ...

عزیزم یه مادر وقتی میدونه میزان تحملش کمه هرگز به خودش اجازه نمیده مادرشه من ناخواسته توسن ۱۶سالگی مادر پسرم که ۸ ماهشه شدم و جونم براش درمیره عشق ومادری روبااون تجربه کردم واسه همین بخودم اجازه دادم که پسربزرگم ۶سالش شد واسش یه داداش دیگه اوردم که باهم بزرگشن والان خداروشکر مهرومحبت منو باباشون اونقدری زیاده بهشون که خودشونم خیلی خیلی وابسته همدیگه هستن .حالا اون خانم که برنامه سفر داشته بچه درست نمیکرده حالا که درست کرده دومی رو دیگه درست نمیکرد منم نمیخوام قضاوتش کنم ولی ادم اینده اش هرچی باشه واسه بچه هاشه اگه میخواست تنهایی اینده بسازه متاهل نمیشد ودوتای دیگه روهم بدبخت نمیکرد 

عزیزم یه مادر وقتی میدونه میزان تحملش کمه هرگز به خودش اجازه نمیده مادرشه من ناخواسته توسن ۱۶سالگی م ...

درسته عزیزم خدا حفظ کنه گل پسراتو و سایون مستدام

من منظورم از قضاوت،  استاتر اون تاپیک نبود عزیزم 

کلاً گفتم...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️