2777
2789
عنوان

بچه هاتونو به راحتی رها نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 49 پست
عزیزم امیدوارم خدا جواب فداکاری و خوبیتو بده با وجود پسرت خوش باش و بزرگ که شد کاریو ک‌دوست داری بکن

ممنونم 

پسرم همه ی زندگیمه🥲

راستش منتظر جبران خدا نیستم 

چون من عاشق پسرمم این کارم بر حسب وظیفه نیست 

فقط و فقط عشق...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخت میگذرهچقدر زمان دیر میگذره😭

سخت...فقط یه کلمه اس 

حس گول خوردن حس بازیچه بودن و ...

آدمو نابود میکنه 

اما فدای سر پسرم💔

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

جالبش اینجاست که تو بچگی رهاشون میکننوقتی بزرگ شدن از آب و گل در اومدن تازه یادشون میافته یه زمانی ...

اره واقعا بعضیا چون دچار افسردگی هم‌میشن من به عنوان یه مادر بازم اشتباه میبینم

سخت...فقط یه کلمه اس حس گول خوردن حس بازیچه بودن و ...آدمو نابود میکنه اما فدای سر پسرم💔

هر لحظه که باهام حرف میزنه دلم میخواد داد بزنم و بهش بگم گمشو بدم میاد ازت حالم ازت بهم میخوره

اما خوب بازم سکوت میکنم که منطقی تره💔

ممنونم پسرم همه ی زندگیمه🥲راستش منتظر جبران خدا نیستم چون من عاشق پسرمم این کارم بر حسب وظیفه نیست ...

عزیزم من پسر بزرگم ۱۴سالشه پسر همسرمه ۸ماهش بود خودم بزرگش کردم بخاطرش ۵سال بچه دارنشدم اصلا تومغزم نمیره که یه مادرمیتونه ازبچش بگذره تواین دوره زمونه گرگ 

عزیزم شما یه مادر بینظیر هستی خدا برای هم نگهتون داره 🥰

ممنونم مهربونم همچنین🧡

حالا این به کنار اون روز داشتم فکر میکردم که مثلا مجرد بودم حین ادامه تحصیل بورسیه میشدم برای خارج ...

چقدر قشنگ‌عزیزم احسنت به این درک بالای شما 

میتونی زیر سایه پدر مادر عزیزت همینجا به آرزوهات برسی گلم😍🥹

هر لحظه که باهام حرف میزنه دلم میخواد داد بزنم و بهش بگم گمشو بدم میاد ازت حالم ازت بهم میخورهاما خو ...

منم تو سکوتم ...خوشم از زخم زبون یا هر لحظه به رو آوردن

خیانتش نیستم ...

درواقع دلم ازش شکسته دیگه💔

منم تو سکوتم ...خوشم از زخم زبون یا هر لحظه به رو آوردنخیانتش نیستم ...درواقع دلم ازش شکسته دیگه💔

منم دیگه حتی واسم مهم نیست بود و نبودش

دارم با بچه ام خودمو سر گرم میکنم

امیدوارم بچه هامون عاقبت بخیر بشن❤

عزیزم من پسر بزرگم ۱۴سالشه پسر همسرمه ۸ماهش بود خودم بزرگش کردم بخاطرش ۵سال بچه دارنشدم اصلا تومغزم ...

خدا خیرت بده

اما من نمیتونم قضاوت کنم شرایط ها و میزان تحمل آدما با هم فرق میکنه ...

اما منم با شما  هم نظرم...