سلام عزیزم،اگه اعصاب و روانتو دوست داری به هیچ عنوان این دانشگاه نرو،برای دانشجوی بومی که فقط ۲ ۳ ساعت در روز مجبور شه اونجا تحصیل کنه عالیه،برای دانشجوی غیربومی جهنمه،دست کم از زندان زنان نداره بدترین رفتار بدترین اخلاق پرسنل کاملا غیرحرفه ای مسئولین خوابگاه هرکدوم برای خودشون یه مورد مشکل دار روحی روانی هستن!خوابگاه دولتی هست اما شهریه آزاد میگیرن،خوابگاه رو دانشگاه وارد لیست خوابگاه ها نکرده و تا میتونه دزدی میکنه به قیمت اضافه میکنه،وضعیت رفاهی صفر برای خوابگاه و صبح تا شب با کلی آدم زبون نفهم باید سرو کله بزنی،من ۲ سال اونجا تحصیل کردم تو خوابگاه موندم هر ترم با تهدید اینکه ترم بعد خوابگاه ندارید میگذشت و هر ترمم به شهریه اضافه میشد!الان نمیدونم چقدره شهریه ولی من ۱ یا بیشتر سال پیش حدود ۳ تومن شهریه خوابگاه فقط میدادم،قبولی اونجا خیلی راحته معدلای پایینم برمیدارن ولی به قیمت روحو روانت باید بری خوابگاه بمونی و اونجا تحصیل کنی،کل کادر دانشگاه و خوابگاه تنها نکته مثبتش اساتیدش بودن،من هنوز بعد یکسال ناآرومم انقدر که سرپرستا و مسئولین خوابگاه به همه استرس میدادن و همرو اذیت میکردن به همه یه وصله ای میچسبوندن که از خوابگاه محرومشون کنن و واقعنم همینکارو میکردن..و این فقط نظر من نیست هرکس که اونجا غیربومی تحصیل کرده باشه همین نظرو بهت میگه،هرجا میخوای برو ولی قائم زنجان اصلا نرو،ما کلی راه رفتیم شکایت کردیم برای وضعیت خوابگاه و دانشگاه به هیچ جا نرسید آخر راحت بهمون گفتن دوست داریم اینشکلی کنیم،هیچ احترامی برای دانشجو قائل نیستن و حتی داخل سرپرستا کساییم هستن که از نظر قومی نژادی تخریب کنن دانشجوهارو