امروز فهمیدم زنداداشم به داداشم خیانت کرده .داداشم مچشو گرفته البته میگه چند وقته تو نخ زنشه .تلگرامشو هک کرده تا فهمیده 😔زنگ زد به ما .مامان و بابام رفتن خونش . زنداداشم بچه رم ورداشته رفته خونه باباش .داداششم میگه دیگه نمیخادش .بچه رو میخاد بگیره طلاقشو بده بره.دلم خیلی واسه داداشمم میسوزه .بغض دارم نمیتونم با کسی درد دل کنم .اخه این حرفی نیس ادم به کسی بگه .حتی به همسرم نگفتم.اخه چرا ادما انقد کثیف شدن .دلش به حال بچش نسوخته 😢😢
واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم
چقدر طفلک معصوم ضربه میخوره. چه الان که نیاز به خانواده و محبت پدر و مادر داره. چه بزرگتر بشه و علت جدایی رو بفهمه. پدرش هم که یقینا ازدواج میکنه و بازم یه مشکل دیگه برای طفل معصوم.
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پریسا.۲۲سالمه4سال متاهل.دوستان مشکلات زیادی تو زندگیم هست.نسبت به سنم خیلی زیاد تحمل کردم بامشکلات زیادی دست وپنجه نرم کردم.برای حل شدن مشکلاتم صلواتی از ته دل بفرستین.سپاس.
هک تلگ رام رو دیگه کجای دلم جا بدم بابا اینقدر راحت قضاوت نکنید تو رو خدا
قضاوت نمیکنیم بار اولش نبود یه بارم چند سال پیش من مچشو گرفتم ولی دقیقا بعدش حامله شد منم نگفتم به داداشم گفتم حامله شده دیگه ادم میشه دنبال این کارا نمیره .یک بارم پارسال اون داداش دیگم مچشو گرفت ولی داداشم باور نکرد .ایندفعه چند ماه بود دنبالش بوده
واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم