2777
2789
عنوان

بازم خیانت .دارم دق میکنم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8567 بازدید | 396 پست
انشالله مشکلتون حل میشه.وکیل خوب بگیرین انشالله بچه رو ازش میگیرین. از صبح بغض کردم دوس دارم با دست ...

انشاا... مشکل همه حل شه مشکل داداش منم حل بشه .عخیییی الهی بگردم .برامون دعا کن عزیزم انشاا... زود بتونیم این لکه ننگو پاک کنیم .

واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم

خیانت مردو میتونم به سختی هضم کنم ولی خیانت زنو هرگز😡،متنفرم از این زنا😤،آخه به چه قیمتی زندگی بقیه رو خراب میکنن😡چرا انقد تنوع طلبن،چرا اینکارو میکنن😠چرا آبروشونو دوس ندارن😡

چرا؟چرا؟چرا؟

خدایا دارم منفجر میشم چرا میزاری اینا زندگی کنن

عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز     میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند.   هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یک سوال، شما جدی گفتید چند سال پیش، قبل بچه دیده بودیدش با کسی؟و بعدش باردار شده؟ عذر میخوام اما ...

نه با کسی ندیدمش .متوجه شدم یه گوشی مخفی  داره و پیام بازی میکنه . اره بچه شبیه داداشممه خوشبختانه .

اگر بتونید ثابت کنید خیانتش رو ، فکر نمیکنم بتونه بچه را بگیره . همسر اون اقا چی؟میدونه ؟اون ممکنه ...

متاسفانه اون اقا در میره و ما هیچ نشونی نداریم ازش . و زنداداشمم ادرس نمیده .خودمون پیدا میکنمیش .ولی قطعا همسر اون اقا هم بی خبره .

خیانت مردو میتونم به سختی هضم کنم ولی خیانت زنو هرگز😡،متنفرم از این زنا😤،آخه به چه قیمتی زندگی بقی ...

خدا نسل اینجور ادمارو ورداره از رو زمین .

سلام عزیزم از جریان داداشت و خانمش چه خبر

سلام عزیزم فعلا واسه بچه اقدام کرده و نفقه .ما هم وکیل گرفتیم ببینیم چی میشه.انقد تو دادگاه باید بیان برن .هنوز اولشه .