امروز فهمیدم زنداداشم به داداشم خیانت کرده .داداشم مچشو گرفته البته میگه چند وقته تو نخ زنشه .تلگرامشو هک کرده تا فهمیده 😔زنگ زد به ما .مامان و بابام رفتن خونش . زنداداشم بچه رم ورداشته رفته خونه باباش .داداششم میگه دیگه نمیخادش .بچه رو میخاد بگیره طلاقشو بده بره.دلم خیلی واسه داداشمم میسوزه .بغض دارم نمیتونم با کسی درد دل کنم .اخه این حرفی نیس ادم به کسی بگه .حتی به همسرم نگفتم.اخه چرا ادما انقد کثیف شدن .دلش به حال بچش نسوخته 😢😢
واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم
خیانت در چه حد بوده؟ حرفای همدیگه رو شنیدن؟ سوء تفاهم نیست؟ آیا راهی برای برگشت نیست؟ کاش قبل از خبرکردن عالم و آدم با هم صحبت می کردن اگر نتیجه ای نداشت بعد اعلام می کردن.
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
سلام عزیزم؛ میشه به این فکر کرد که خداروشکر دستش رو شد و از زندگی برادرت بیرون میره... حیفه کنار خیانت کار لحظه هات حروم شه... مخصوصا وقتی میشه کنار گذاشتش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!