2777
2789
عنوان

گل مژه

145 بازدید | 6 پست

سلام دوستای گلم،

من همیشه وقتی آرایش چشم انجام میدم چشمام تورم میکنه و گل مژه میزنه دیگه خسته شدم الانم گل مژه زدم که رو پلکم هنوز مثل جوش مونده.و همیشه پلکم تورم داره و قرمزه تو دلم مونده یبار ارایش چشم انجام بدم بعد یکي دوساعت چشم باد نکنه،کسی ازین تجربیات نداشته به من کمک کنه

خودم که نه ولی همسرم گل مژه میزد چشماشو با شامپوی ایسول مخصوص چشم هر شب میشوره دیگه نمیزنه، سعی کن از وسایل آرایشی معتبر وکم ضرر استفاده کنی 

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است 

عزیزم زندایی منم به تمام خط چشما حتی گرونش حساسیت داشتت البته گل مژه نمیزده چشاش میسوخته و اب میومده،خلاصه اخرهمین خط چشم پاریس معمولی بهش افتادودیگه پوستش واکنش نداد،گفتم شاید واست موثرباشه😊

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا جرات نمیکنم خط چشم بزنم

واقعاا،البته منم موقعی که قرص  بروفن یااکسارمیخورم پلکام ورم میکنه ونصف روز طول میکشه تا خوب شم ،انشالله هرچهـ زودترخوب شی عزیزم

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت