2777
2789
عنوان

مادر شوهر= هيولا

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 99 پست

مادرشوهرا عین معلم بدجنسا هستن قلقشون باید بدست بیاری منتهاصمیمی باشی میشی عین کاربرای سایت البته عین بعضیاشون!خیلی احترامشون بگیر و نزار باهات صمیمی بشن رمزش همینه فقط

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا جايي تبودم ببينم مستقيم اومدم اينجا كه همه بد ميگن

عزیزم خیلیا هم خوب میگن علتش اینه اونایی که مشکل دارن تاپیک میزنند 

البته بهت بگم اکثر تاپیکای اینجا سره کاریه زیاد جدی نگیر

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 
من که پدرشوهرم شوهرم رو از ارث محروم کرد شوهرم باهاشون قهره اصلا نمیبینمشون ولی با جاری و خواهرشوه ...

یه چیز میگم خوشحال شی اگه به نام بچه های دیگه نکرده باشه بعد از مرگش بازم ارث میبرید و گفتن لفظی اصلا ملاک نیست 

لایک اونایی ک میگن مادرشوهرا موذین خیلی اشتباه میکنن عروساموذی شدن مادرشوهر قدیماقدرت داشتن الان دکر ...

دقبقا...از همون اول انقدر گارد میگیرن وارد خانواده شوهر میشن...فقط منتظر وقتن مادرشوهر کوچیک ترین حرفی بزنه حالا بنده خدا از رو سادگی یا هر چیزی با خاک یکسان میکنن مادرشوهر بیجاره رو...عروس داشتن به نظرم یه عذاب الهیه😅 برای ما که اینطور بود دلم برای مادرم میسوزه😢

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

ن از نظر من وجود نداره شاید بعضی ها مثل مادر شوهر من اولش خوب باشن ولی بعدش اون روی خودشون رو نشون میدن

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

اگه مادرشوهر خوب وجود نداره...مادر زن خوب هم وجود نداره و همشون بدن..‌اینم شد استدلال چون مادرشوهر خودتون حالا شاید خوب نباشه همه بدن!؟

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

ببین عزیزم بعضیا هم تو این سایت هستن فکر میکنن زمان و زمان باهاشون دشمنن یا بهشون حسادت می کنند یا باهاشون رقابت دارن 

این فقط توهم خودشون هست الان اکثرا باهم کاری ندارن سرشون به زندگی خودشونه 

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 
مامان من مثلن چ فیلمی بازی میکن بیچاره اینقدمظلومه یامادرشوهرم

عزیزم شما دخترشی از دید شما مظلومه،باید ببینی نظر زن داداشت چیه،خواهر شوهرای منم میگن مامانمون اصلا مادر شوهر بدی نیست عالیه،اما نظر من و شوهرم این نیست،اتفاقا آخر مادر شوهراست،