2777
2789
عنوان

مادر شوهر= هيولا

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 99 پست
عزیزم اصلا اینطور نیست متاسفانه چون تو کشور ما جا افتاده که خانواده شوهر و فلان و اینا دخترا قبل و ...

دقیقا

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

ببین تو چند تا پیج مطلب گذاشته بودن راجب رابطتتون با مادرشوهر چطوره یا مادرهمسرتون جز کدام دسته ست اکثرا تعریف کرده بودن 

ولی جو اینجا نمیدونم چرا اینجوریه

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من تو اينجا انقدر مادرشوهرهاي ترسناك ميبينم تو اطرافم كه همه مادرشوهرها مظلوم اند و عروس ها قشنگ اومدن پسرهاشون رو ازشون گرفتن بردن پسرها براي ديدن خانواده اشون چشم به دهن زن اشونند يه نمونه اش هم خودم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

مادر  شوهر  خوب  هست،  اگه میبینی  اینجا شاید   زیاد دیدی مادر شوهر بد، دلیلش  اینه  که طرف  میاد تایپیک میزنه درد و دل  کنه سبک شه یا راهنمایی  میخواد  که چه طور  برخورد  کنه باهشون   مثلا  کسی  نمیاد  تایپیک  بزنه  که بچه  ها ماد شوهرم  خیلی  خوبه  چیکار  کنم   

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

عزیزم کامنت های زیر این پست رو از اول کامل بخون

https://www.instagram.com/p/BbJVkueAjv8/?taken-by=madam_land

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 

مادرشوهرا بد نیستن ولی حسادتی ک بخاطر پسرشون دارن موجب میشه ما اونا رو بد ببینیم راست هم میگن ۹ماه شکمش کشیدن ۲سال شیردادن ۲۰سال بزرگش کردن یک شبه بشه مال یه دختر تازه پسرشون هم که عاشق زنش میشه خب حسودی میکنن طفلی ها

⚘پسرداییم⚘دنیامه‌ کسی‌ طرفش‌ بیاد اول‌ هشداره‌ بعدش‌ کشتاره...😊
والا من تو اينجا انقدر مادرشوهرهاي ترسناك ميبينم تو اطرافم كه همه مادرشوهرها مظلوم اند و عروس ها قشن ...

😆😁آفرین اعتراف کردی

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
درسته بعضی ها بدن اما عروس ها هم خیلی هیولان عروس بد خیلی بیشتره...من شخصا دلم برای مادرای پسر دار م ...

دقيقا  بعضي عروساي اين دوره زمونه خيلي حساس شدن

زود قهر ميكنن

احساس ميكنم خيلي طول ميكشه تا بتونن عاقلانه رفتار كنن

مثل يه دختر لوس رفتار ميكنن

دور از حضور جمع

به نظر منم اين خيليييييي مهمه شوهره كه عروسو با مادر شوهر اشنا ميكنه بايد بتونه كنترل كنه

به نظر من اصلأ دنبال دختر مادرشوهر بودن نباش ، در حد عروس بودن خوب باش ، توقع زیاد آفت اعصاب ، یه عروس خوب باش ، دنبال عزت و احترام باش