الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا من تو اينجا انقدر مادرشوهرهاي ترسناك ميبينم تو اطرافم كه همه مادرشوهرها مظلوم اند و عروس ها قشنگ اومدن پسرهاشون رو ازشون گرفتن بردن پسرها براي ديدن خانواده اشون چشم به دهن زن اشونند يه نمونه اش هم خودم
از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلمهای ندیده
مادر شوهر خوب هست، اگه میبینی اینجا شاید زیاد دیدی مادر شوهر بد، دلیلش اینه که طرف میاد تایپیک میزنه درد و دل کنه سبک شه یا راهنمایی میخواد که چه طور برخورد کنه باهشون مثلا کسی نمیاد تایپیک بزنه که بچه ها ماد شوهرم خیلی خوبه چیکار کنم
وقتی برات مهم نیست اطرافیانت درموردت چه فکری میکنن یعنی به سطح خطرناکی از آزادی رسیدی
مادرشوهرا بد نیستن ولی حسادتی ک بخاطر پسرشون دارن موجب میشه ما اونا رو بد ببینیم راست هم میگن ۹ماه شکمش کشیدن ۲سال شیردادن ۲۰سال بزرگش کردن یک شبه بشه مال یه دختر تازه پسرشون هم که عاشق زنش میشه خب حسودی میکنن طفلی ها