2777
2789
عنوان

مادر شوهر= هيولا

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 99 پست
عزیزم همیشه بد نیستن اما حس رقابت شدید با عروس رو دارن،به نظرم اون مادر شوهری که خوبه داره فیلم بازی ...

والا عروس ما که حس رقابت شدید با من که خواهرشوهرشم رو داره یه جوراب بخرم عین همونو زود میره میخره

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
اگه مادرشوهر خوب وجود نداره...مادر زن خوب هم وجود نداره و همشون بدن..‌اینم شد استدلال چون مادرشوهر خ ...

پس کلا ادم خوب وجود نداره 

کسی که خوب باشه هم مادرشوهر خوبی هم عروس هم هرنقشی داشته باشه 

کسی هم که بد باشه...

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا عروس ما که حس رقابت شدید با من که خواهرشوهرشم رو داره یه جوراب بخرم عین همونو زود میره میخره

😂😂😂😂 معلومه چت هستی روش که اینقدر به جوراباش هم دقت میکنی،ایییی خواهر شوهر

راجب عروسا چیزی نگو الان دوباره میریزن سرت 

انگار همه عروسا فرشته ان!!

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 
عزیزم شما دخترشی از دید شما مظلومه،باید ببینی نظر زن داداشت چیه،خواهر شوهرای منم میگن مامانمون اصلا ...

مشکل اینه که شما فکر میکنی همه مادرشوهرا بدن درصورتی که الان عروس بد خیلی زیاده...که اگه مادرشوهرش مظلومم باشه بازم قبول ندارین و میگین مادرشوهر بده...به نظرم تا از دو تا رابطه کامل حبر نداشته باشی و در جریان نباشی نمیشه گفت کی بده و متاسفانه این وسط فقط اسم مادرشوهر بد دررفته

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
😂😂😂😂 معلومه چت هستی روش که اینقدر به جوراباش هم دقت میکنی،ایییی خواهر شوهر

نکه شما عروسا اصلا زووم نیستین رو خانواده شوهر هی عروس بازی در میارین😆😆😁 بترس از روزی که پسر دار بشی😁😁

واقن اینایی ک میگن مادرشوهربده دنیاداره مکافته بخدا فردا پسردارمیشین میان بچتونوازتون میگیرن حرفم بزنی میان تایپیک میزنن واییی مادرشوهرورپریدم بهم گف فلان ی عده هم میان لایک میکنت ومیگن الاهی فلان بش الاهی بهمان بشه 

اتفاقا پسر دارم😂😂😂😂😂

😂😂😆😆پس برو توبه کن دیگه  غیبت مادرشوهر رو نکن فرزندم😁😆

😂😂😆😆پس برو توبه کن دیگه  غیبت مادرشوهر رو نکن فرزندم😁😆

با کسی که منطق نداره به نظرم بحث بی فایده ست 

بده دیگه حرص نخور زیاد،

حرص کجا بود من که خودم مادرزن میشم داریم تبادل نظر میکنیم  ..منصفانه باشه بهتره