2777
2789
عنوان

مادر شوهر= هيولا

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 99 پست
😂😂😆😆پس برو توبه کن دیگه  غیبت مادرشوهر رو نکن فرزندم😁😆

بحث غیبت نیست،من مطمئنم مادر شوهر بدی میشم چون روی پسرم خیلی حساسم😈😈😈😈😈بلاخره باید یه جوری بدی مادر شوهر جبران بشه،چه کسی بهتر از عروس برای جبران بدی😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همیشه بد نیستن اما حس رقابت شدید با عروس رو دارن،به نظرم اون مادر شوهری که خوبه داره فیلم بازی ...

نگو اينو

مادر شوهرم خواهرم ماشالا خانمه جواهره

٣ تا عروس داره

من عاشق مادر شوهر خواهرمم چه برسه به عروساش

بدبيييين نباشيم

اقاهمه نه ولی اکثراونایی ک میان میگن مادرشوهرم بده باورنکنیدبخدا هرکسی رفتاری ک باهاش میش ایینه رفتا ...

هر رابطه ای دو سر داره ..من میگم همه جیز به ذاته ..همونقدر که مادرشوهر بد هم هست عروس بد هم هست اما اینایی که میگن قوم الظالمین و فحش نثارمیکنن رو درک نمیکنم

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
بحث غیبت نیست،من مطمئنم مادر شوهر بدی میشم چون روی پسرم خیلی حساسم😈😈😈😈😈بلاخره باید یه جوری بدی ...

😂😂😂😆😆😆نکن گناه داره😆😆

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1520497/رابطتتون-با-مادرشوهرتون-چطوره?postId=49561278

پریناز جان این تاپیکی که من راجب مادرشوهر گذاشتم رو بخون

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان...