2777
2789
عنوان

خفقان توی خونه پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 20 پست
راست میگی میرم کلاس رقص توجهی به اعتراضاش نمی کنم

بخدا

الان ک ازدواج کردم مادر شدم فهمیدم دختر خوبه بودن همیشه هم خوب نیست

بعدا ک مستقل بشی تازه میفهمی چه اشتباهی کردی کوتاه اومدی

بعدا اعتراضی بکنی بهشون ک شما نذاشتین من به جایی برسم میگن تو خودت نخواستی وگرنه میرفتی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دانشگاه چینرفتی؟بشین بخون ی رشته خوب قبول شو خارج شو از شهرت

دانشگاه نرفتم ،از نظر پدرم رفتن دانشگاه یه شهر دیگه اذیت کردن بیخوده 

میخوام یواشکی شروع کنم بخونم 

اگه بفهمن میخونم پوزخند میزنه و بها نمیده به تلاشم گاهیم ممکنه متلک بزنه

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه نرفتم ،از نظر پدرم رفتن دانشگاه یه شهر دیگه اذیت کردن بیخوده میخوام یواشکی شروع کنم بخونم اگ ...

افرین

پیشرفتت همینه به بوسیله دانشگاه بری

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نه عزیزم چاره ای نیست مثلا من الان تعادل رو حفظ کردم اون حالت ناز و عشوه رو ندارم پیش خانواده ولی مر ...

منم میدونم ظریفم 

اما این شرایط ازم یه مرد ساخاه یه پوسته مرد کشیده شده روم وقتی تنهام یا با خواهرمم خیلی خودمم 

از بس از زن بودن دور شدم که تنم واسم مهم نیست دچار بی حالی و افسردگی و خیالپردازی زیاد شدم گاهی اوقات چند هفته میشه حتی حس نظافت شخصیمم از دست دادم و انگیزه ندارم 

موهام گاهی اوقات چند هفته شونه نمیخوره 

من انگیزه ای ندارم ...شدم یه مرد دوس دارم زن باشم نمیخوام مرد باشم این منو خسته میکنه

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

بخداالان ک ازدواج کردم مادر شدم فهمیدم دختر خوبه بودن همیشه هم خوب نیستبعدا ک مستقل بشی تازه میفهمی ...

ااااافرییین دقیقاا اونا اصلا خودشونو هزینه نمی کنن و میگن از خواسته هات کوتاه بیا نامعقوله وقتی کوتاه میام که دختر خوبه باشم بعدش اسیب شروع میشه ..مثل الان 

افرینپیشرفتت همینه به بوسیله دانشگاه بری

امسال شروع میکنم😊