2777
2789
بله باردارم الان۳۲هفتمه

نمیدونم ولی فکر نکنم ب بتا باشه درکل میگن هفته ۴ و ۵ برای تایید بارداری برید نگفتن بتا چند باشه برین

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

شماعلامت حاملگی چی داشتین

هیچی همش توهمات بود ک میگفتم سینم سنگین شده وازین حرفا بعدا ک باردارشدم دوباره اتفاقا علائم خاصی نداشتم حدود هفته ۸تازه حالت تهوع پیداکردم وخیلی دلم سرکه باکاهو تمبرهندی اینجورچیزامیخاست روزی دوتا کاهو میخوردم بچمم پسره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خیلی حس بدی بعدخوشحالی یه دفعه کل دنیاروسرت خراب میشه

خیلی درکت میکنم تازه من با بدبختی باردارشده بودم بعدسه بار ای یوای منفی کل این دوماهم آمپول میزدم هرشب بعدسقط شد💔

توسایت یه دوست نوشته بعد۲۸روزتاخیر۳۰بودبتا الان پسرم بدنیااومده والاه ادم میمونه

اره ولی ساک باید رشد کنه نه اینکه سایزش همونطور بمونه ببین بتای من میرفت بالا درسته کم کم ولی خب ثابتم نبود این ساک بود ک ثابت موند رشدش