اون چه دکتری بوده که فرستادت سونو تا بتا ۱۵۰۰ نشه چیزی تو سونو دیده نمیشه
نه تو هفته ۴و ۵ معمولا ساک خالی دیده میشه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باتوجه ب زیاد شدن بارداری های پوچ و خارج رحم بهتره تو هفته ۴ و ۵ برن سونو واژینال
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
بله ساک تشکیل شده بود بتامم تا۸هزار رفت ولی خب خیلی کم کم میرفت بالا ولی ساک اصلا بزرگ نمیشد جنین داخلش دیده نشدمن اواخر تیر انتقال دادم اواخرشهریور دکترگفت فایده نداره دیگه والبته اینم بهت بگم ۳ماه بعد باز انتقال دادم الان پسرم یکسالشه ناامید نشو اگرخدایی نکرده سقط شد