2777
2789
عنوان

یه مشکلی برام پیش اومده کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 91 پست

ببین من قبلا تو ی گروهی بودم دقیقا برای ی خانوم همین اتفاق افتاد یک زمان طولانی در نگرانی بسر بردن و ازمایشات انجام شد خدارو شکر ام اس نبود اون خانوم هم تاری دید شدید داشتن ک یک دفعه ایجاد شده بود.نگران نباش انشاله چیز خاصی نیست ب امیدخدا 

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگرهم ام اس داشتی خدانکرده برو پیش متخصص طب اسلامی ام اس حاصل غلبه سوداست باید بری اونجا تادرمانت ...

نه بابا باید داروی شیمیایی بگیرن.ام اس که با طب سنتی درمان نمیشه شاید باعث فروکش کردن علایم بشه ولی درمان نمبکنه.

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
هر تاری دیدی که MS نیست، ناراحتی های دیگه ی MS ام داری؟ خواب رفتن بدن؟ گزگز بدن و ...؟ صبر کن تا ...

نه 

لطفا برا سلامت نی نیم صلوات بفرستید. ممنون.این بارداری سومم هست دوتای قبلی سقط شدن
نه بابا باید داروی شیمیایی بگیرن.ام اس که با طب سنتی درمان نمیشه شاید باعث فروکش کردن علایم بشه ولی ...

عزیزم نگفتم طب سنتی

گفتم طب اسلامی

من دیدم نتیجشو اعتقاددارم

جواب میده

داروی شیمیایی سودازاست بدترمیکنه بیماریارو

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 

لکنت زبان هم پیداکردی؟یا بی اختیار بیفتی زمین؟من دوستم خفیفش رو داشت اولین بار بی اختیار توخونه افتاد زمین .ک نگو دوره حمله بیماری بوده .اما باوجود ام اس باردار شد و خیلی راحت تر از من هم‌گذروند چون خفیف بود 

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

من از بیماری و دکتر رفتن متنفرم خدا کنه برا هیشکی پیش نیاد از ته دل برات دعا میکنم ک هیچی نباشه

خدا جونم فقط به امید خودت ....                                                      نی نی سالم بهمون بده
بله ام اس اولین عارضش تاری دید و کوری چشمه

شما چقدر خوب روحیه میدی

والا ب قول مامانم ن به باره ن به داره ممکنه هر چیز دیگه ای باشه غیر ام اس

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
جواب ام آر آی تو گرفتی مگه.و مگه تو عکست خدای نکرده پلاک دیدن که گفتن مشکوکه؟

نه تازه امشب برام نوستن 

فقط گفت عصب هردوچشمت التهاب داره

لطفا برا سلامت نی نیم صلوات بفرستید. ممنون.این بارداری سومم هست دوتای قبلی سقط شدن
نه 

عزیزم ام اس برای خانمها به شدت آقایون اذیت کننده نیست 

هر چی تعداد کمتری از افرادبدونن آرامش شما بیشتر

کلاس ها و انجمن هایی هست برای ام اسی ها پیداشون کن و برو باشون همکلام شو اصلا هم نترس و مواظب خودت باش

بنظر من مادر مظلومه نباید این چیزا رو بهش گفت گناه داره

انشاالله که تشخیص اشتباه باشه

دعات میکنم

نه 

اولین علائمی که مشکوک میشن به MS، خواب رفتگی پاها، خواب رفتگی دست، گز گز دست و پاها، بی حسی،‌ ضعف عضلانی و ... هست. تازه بازم مشکوک میشن، لزوما به معنی وجود MS نیست.

اختلالات بینایی دلایل زیاد دیگه ای داره

عزیزم ان شاءالله ک چیزی نیست ، گاهی اوقات کمبود بعضی از ویتامینها در بدن باعث  این علایم میشه ،نگران نباش گلم ، توکل کن به خدا ،صلوات نذر کن ب نیت امام زمان 

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد