2777
2789
عنوان

یه مشکلی برام پیش اومده کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 91 پست

نترس شاید چشمات ضعیف شده دکترا الکی شلوغش میکنن

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سه هفته پیش تاری دید دارم  امشب رفتم چشم پزشک ام آر آی نوشت  مشکوک به ام اس

هر تاری دیدی که MS نیست، ناراحتی های دیگه ی MS ام داری؟ خواب رفتن بدن؟ گزگز بدن و ...؟

صبر کن تا نتیجه ی MRI بیادش.

اگرهم ام اس داشتی خدانکرده

برو پیش متخصص طب اسلامی

ام اس حاصل غلبه سوداست

باید بری اونجا تادرمانت کنند

با داروی شیمیایی بدتر میشی

بگوکدوم شهری

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 

ای وای  توکل کن به خدا ایشالا که چیزی نیست در ضمن تو هنوز هیچیت نیست اینطور روحیتو باختی زبونم لال چیزت باشه با این روحیه کارت با کرمو الکاتبینه یکم قوی باش 

خیلی از دکترهام واقعا چیزی حالیشون نیست، دکتر من MRI‌ منو دید گفت ۳ ماه بیشتر زنده نیستی، اما من الان در خدمت شمام.

MS هم زیاد دیدم با طب سنتی و مصرف گرمی جات و رژیم متعادل خوب خوب شدند.

عزیزم اولا که احتمال خیلی زیاد داره اشتباه باشه. ام اس تشخیصش از روی تاری دید نیست اخه. اون یکی از هزاران علایم غیر قابل استنادش هست. دوما هم اونقدر که اسمش بزرگه  بیماری وحشتناکی نیست. من یکی از نزدیکانم سالهاست این بیماری رو داره. اول همه شوک شدن. فکر کردیم یعنی چه وحشتناک و اینا... ولی ایشون الان مربی شنا هست و خیلی هم شاد و موفق... تقریبا 8-9 ساله تحت کنترله 

و عشق پزشک حاذقی است !که نسخه ی تمام درد هایم را لابلای موهای تو پیچید...

عزيزم اولا مشكوكي ١٠٠٪‏ نيست كه

خوب كردي به خونوادت نگفتي

دوما به فرض اينكه باشه ام اس اگه زود بفهمي ميشه جلوي پيشرفتشو بگيري

كي جواب قطعي بهت ميدن؟

چند سالته؟

زياد مشكل عصبي داشتي؟

دنيا دو روزه   

نگران نباش عزیزم. بررسی کردی؟ باردار نیستی؟ خواهر من تو ماه آخر بارداریش این مشکل و داشت، چون نمیتونست دارو استفاده کنه، نفهمیدیم چیه خیلی هم استرس کشیدیم، برای همین بچه رو هشت ماهه سزارین کردن، بعد که رفت چک کرد، یه شکاف ساده تو قرنیه داشت که خود به خود جوش خورد و خوب شد. یه اسمی هم داره این بیماری که یادم رفته، ولی بیماری ای که اکثرا مردها دچارش میشن، مردهایی که شغل های پر استرس دارن. حالا شما هم جلو جلو غصه نخور. ان شالله چیزی نیست