2777
2789
عنوان

یه مشکلی برام پیش اومده کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 91 پست

انشاالله که چیز حادی نیس عشقم دلیلش مشخص میشه و زودم درمان میشی به چیزای خوب فکر کن خیره انشاالله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم اخه خَيلي جاي ترديد ميزاره واسه بيماري، دكترا تا جوونن بي تجربه و احتمال خطا بالا، پيرم كه ميشن چشمشون نميبينه درست و بازم احتمال خطا بالا ( اينو از زبون دكتر چشم پزشكم گفتم) من چشمم با كاغذ بريده بودً، كلاس چهارم بودمً، رفتم شبش بيمارستان و جداي مشكل بريدگي تشخيص ي بيماري عجيب غريب دادن يعني گفتن فردا بيا تخليه چشم، صبش رفتم دكتر خودم همينو گفت، تا دو سه هفته كار من هر روز شده بودً اين دكتر اون دكتر، مامانم كه بنده خدا كل غصه، دارو واسه بريدگي چشمم كه تموم شد رفتم دوباره پيش دكتر خودم، گفت من غلط كردمً التهاب واسه بريدگي بودًه اينجوري معلوم ميشده 😶😶😶 اگه ترسيده بودمً الان ي چشم نداشتم 

انشاءالله که چیزی نیست و برطرف میشه 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
نه تازه امشب برام نوستن  فقط گفت عصب هردوچشمت التهاب داره

پس عزیزم نگران نباش.احتمال داده دکترت.هزار جور بیماری داریم که باعث تاری دید میشه.دختر عموی من ام اس داره تقریبا ده ساله و در واقع ترکیبی از تاری دید و کرختی دست و پا و فلج آنی و ....رو هنگام حمله داره که کورتون میزنه و تحت درمان داروییه و حالش با یه آدم عادی هیچ فرقی نداره در وقتهای معمولی و فقط تاری دید نمیتونه عامل ام اس باشه.اصلا نترسید عزیزم اضطراب و هراس از یک بیماری باعث خود بیمار انگاری میشه و تلقین میشه بهتون.

چشم اخه خَيلي جاي ترديد ميزاره واسه بيماري، دكترا تا جوونن بي تجربه و احتمال خطا بالا، پيرم كه ميشن ...

الهی شکر که نرفتی بخاطر تشخیص غلطشون. دکترا چشونه چرا هواسشونو جمع نمیکنن. مگه ما جونمونو ازسر راه آوردییم ای دادبیدااااد😦😦😯😯 اگه زبونم لال دورازجونتون میرفتی تخلیه چشم زبونم لال خدااون روزنیاره. خداروشکر بخیرگذشت.