2777
2789

آلا بر وزن آرا🙄

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد دوسش ندارم ..ولی خب جای مسخره کردنم نداره 

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 

قشنگه عزیزم

هر اسمی انتخاب کنی مخالفین و موافقینی داره

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

آلا کوردی یعنی پرچم کشور 

اسم قشنگیه خیلیم شیکه   

این روزا هر اسمس بگی 1 دونم باشه تک باشه باز یکی پیدا میشه ایراد  میگیره بعد مدتی میبینی اسم بچشو همون اسم میزاره گوش نده عزیزم مهم خودتی که بدوستی اسمو

psychometrist.ir تست های روانشناسی  
خداروشکر...یکم دلم آروم شد    

عزییزم من هنوز نی نی ندارم اما اگه دخمل باشه قراره اسمش و آلا بذارم هم اسم قرانیه با معنی قشنگ هم کسی که معنیشو هم ندونه یه اسم امروزیه ونسبتا جدید

خداروشکر...یکم دلم آروم شد    

آلاء اسم دیگه سوره ی الرحمانه. یعنی تمام نعپت های مادی و معنوی. خیلی اسم قشنگیه.منم انتخاب کردم واسه دخترم

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤