2777
2789
عنوان

میگم حال دارین یه کار مثبت کنیم؟

434 بازدید | 58 پست

اگه حالشو دارین بیاین برای اونایی که منتظرن اگه دوست داشتن براشون صلوات و آیه الکرسی بخونیم چون دعای دیگران درحق ادما بیشتر میگیره خودم تجربش کردم چون بهم گفته بودن فقط با آی وی اف باردار میشی ولی طبیعی باردارم

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

من برای همه صلوات میفرستم.😘😘😘

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم عوضشو ببینی انشالله

فدات شم عزیزم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

موافقم

هر کسی که میخواد بیاد اسمش رو بگه یا اگر کسی رو میشناسه بگه براشون صلوات و آیت الکرسی بخونیم 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
لطفا هرچقدر میتونید اعلام کنید

من ۱۰۰ تا میفرستم