2777
2789
عنوان

میگم حال دارین یه کار مثبت کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 58 پست
هر کی دوست داره بگه من دعاش کنم من الان تو چله ی ختم یاسین هستم شما هم دعام کنین خدا بهم نظر کنه😢

عزیزم واسه همه دعاکن واسه منم دعاکن که زندگیم اونجورک میخوام ختم بشه

آدمایه صبوریه دفعه میرن..👣 دیگه نمیان..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای همه کسانی که توی این تاپیک پست گذاشته بودن صلوات فرستادم 

انشاءالله به خواسته دلتون برسین 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
منم فردا موعدمه انشالله هرچی خیره

انشاءالله که خواسته خدا با خواسته دلت یکی باشه و به آرزوت برسی   

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

دوستان میشه واسه منم دعا کنید۸ساله منتظرم.خیلی تنهام.دلم نی نی میخواد.یه قلب سرشار از عشق دارم که گذاشتم واسه نی نیم اماانگار اونم‌نمیخواد که نمیاد😢

دلبندم،شورِشیرینم،❤هنوز نمیدانم تویی که از وجود من درحال بوجود آمدنی،دختری یاپسر!!!؟هرچه هستی بدان...نبض احساسم در دستان کوچک توست👶🏻،و پازل زندگیم با تو تکمیل میشود...🤰🏻خدایاشکرت😊
دوستان میشه واسه منم دعا کنید۸ساله منتظرم.خیلی تنهام.دلم نی نی میخواد.یه قلب سرشار از عشق دارم که گذ ...

میاد عزیزم بالاخره میاد برات آیه الکرسیو صلوات میفرستم 

مشکل چیه؟

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
میاد عزیزم بالاخره میاد برات آیه الکرسیو صلوات میفرستم  مشکل چیه؟

مرسی گلم از لطفت.تنبلی تخمدان.البته قبلا زیادپیگیر نبودم و دکتری که میرفتم خوب نبود الان ۲ماهه اقدامم پیش یه دکتر دیگه رفتم

دلبندم،شورِشیرینم،❤هنوز نمیدانم تویی که از وجود من درحال بوجود آمدنی،دختری یاپسر!!!؟هرچه هستی بدان...نبض احساسم در دستان کوچک توست👶🏻،و پازل زندگیم با تو تکمیل میشود...🤰🏻خدایاشکرت😊
مرسی گلم از لطفت.تنبلی تخمدان.البته قبلا زیادپیگیر نبودم و دکتری که میرفتم خوب نبود الان ۲ماهه اقدام ...

انشالله به زودیه زود مامان میشی عزیزم😍😍

انشالله به زودیه زود مامان میشی عزیزم😍😍

مرسی گلم

منم براهمه دعا میخونم و صلوات میدم تو رو خدا واسه منم دعا کنید خیلی محتاج دعاتونم راجب بچه دار شدن دچار مشکلم دعا کنید برام مهربونا مشکل منم حل شه 

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
منم براهمه دعا میخونم و صلوات میدم تو رو خدا واسه منم دعا کنید خیلی محتاج دعاتونم راجب بچه دار شدن د ...

حتما عزیزم برات صلوات میفرستم