2777
2789

4ماهه زایمان کردم پریود نشدم تا این دو . سه روز خون ریزیم زیاذ نیس دل و کمرمم درد میکنه . اونجوری نیست ک وقتی بشینم رو سنگ خون چکه کنه فقژ دستمال بکشم یا کم کم‌ نوارم خونی میشه چیکار کنم بیشتر بشه 🤔🤔

ممکنه تا یکسال هم پریود نشی ولی خب احتیاط کن من تو زایمان آخرم پسرم چهار ماهش بود هنوز پریود نشده بودم باردار شدم دوباره چون زایمان اولم تا یکسال پریود نشدم و مراقبت هم نداشتم ولی باردار هم نشدم ولی سر بعدی قبل پریودی بعد زایمان باردار شدم

ممکنه تا یکسال هم پریود نشی ولی خب احتیاط کن من تو زایمان آخرم پسرم چهار ماهش بود هنوز پریود نشده بو ...

پسرت که‌4ماهش بود باردار شدی بچه ات چی بود ؟من خون ریزیم کمه این پریودی باید حساب کنم یعنی ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=365521157]پسرت که‌4ماهش بود باردار شدی بچه ات چی بود ؟من خون ریزیم کمه این پریودی باید حساب کنم یعنی ؟[/QUOTسقطش کردم گلم چون سه تا بچه دارم نمیتونستم نگهش دارم،اگه سه روز با بیشتر طول کشید و بمرور کمتر شد و تموم شد پس پریودیه در غیر اینصورت ترشحات بعد زایمانه

[QUOTE=365521157]پسرت که‌4ماهش بود باردار شدی بچه ات چی بود ؟من خون ریزیم کمه این پریودی باید حساب ک ...

از یکم شروع کردم لک بینی الان یه خورده بیشتر شده .. ..منم ماهها قبل رابطه بدون جلوگیری داشتم ولی الان ک پریود شدم چون تنبلی تخمدان دارم میگم ب این راحتیا باردار نمیشم ..‌چون دخترمم یکسال اقدام بودم 

از یکم شروع کردم لک بینی الان یه خورده بیشتر شده .. ..منم ماهها قبل رابطه بدون جلوگیری داشتم ولی الا ...

پس اگه بیشتر شده پس پریودیه باید بمرور کم بشه وقطع بشع البته پریودیهای اول بعد زایمان تا یه مدت نامنظمه بعد چند ماه به روال قبلی برمیگرده بنظرم بازم حواست باشه که باردار نشی