2777
2789
عنوان

شوهری که خیانت کرده قابل بخششه

739 بازدید | 86 پست

من تاپیکام هست شوهر من بعد از پنج سال زندگی خیانت کرد ۳ روز بود با ی دختر اشنا شده بود ک فهمیدم اگه بخواین از شخصیت قبل این اتفاق بگم از لحاظ محبت واقعااااا تامین بودم تو فامیل همه حسادت کردن ک من ینفر اینجوری عاشقمه همیشه کمتر از بانو صدام نمیکرد تو جمع هرکاری فک کنید یه مرد باید بکنه بخاطر ی زن میکرد که تو تاپیکای قبلیم کاربرا تعجب میکردن ک این خیانت کرده باشه  حالا اونا که گذشت چون خیانت کرد اخرش الان خودش و مامانش اومدن التماس پیش بابام خودش افتاده به پای بابام گفته حق طلاق هرچی بخواد بهش میدم فقط برگرده رفته ۴ جلسه پیش پیش پول جلسه مشاوره پیش یکی از بهترین دکترای شهرو گرفته خودش میگه تا اخر عمر نوکریتو میکنم هرچقد بخوای مشاوره میرم تا درست شه صبحم گل گرفته از ساعت ۷ اومده در خونه بابام اینا تا بیدار شم اینم پیاماشه الان اسکرین شات میزارم براتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار ببینیم عزیزم تا مشخص شه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

همه ش ونخوندم ولی من تجربه داشتم نبخشیدمش هیچوقتم فراموش نمیشه ولی زندگی میکنم چون دوستش دارم ونمیتونم جدا بشم ..روزی نبوده بهش فک نکنم

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

عزیزم میدونم سخته

ولی برو مشاوره باهاش

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!