2777
2789
عنوان

بنظرتون تخمک اهدایی بگیرم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 52 پست
عزیزم مشکل باروری ندارم من و همسرم ژن مشترک داریماز طریق ای وی اف و pgd هم اقدام کردم و نشد

عزیزم بهترین کار همینه.

چرا فکر میکنی با  تخمک اهدایی نمیتونی حس مادرانه داشته باشی به اون بچه؟

پس کسانی که به هزاران دلیل بچه از پرورشگاه میارن چه زن چه مرد حس ندارن به اون بچه.

وقتی چاره ای نداری و واقعا با همسرت به این نتیجه رسیدید که زندگیتون حتما با وجود فرزند شکل و رنگ و بوش عوض میشه پس شک نکن بهترین کاره . زمان رو از دست نده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتت رو هدر نده زود برو بگیر من ۳سال طول کشید تا تخمک اهدایی رو بپذیرم سن بالا بره احتمال +شدن کم میشه

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

شما اهدا کننده ای؟ یا گیرنده

من گیرنده

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

به نظر من تخمک با اسپرم خیلی فرق داره ببین بالاخره زن خودش باردار میشه به اون بچه حسی پیدا میکنه اما ...

خدا کمکتون کنه عزیزم جاریمم ۵روزه کاشت کرده نمیدونم مال اونم ایندفعه مثبت بشه یا نه پنجمین بارشه

خدا کمکتون کنه عزیزم جاریمم ۵روزه کاشت کرده نمیدونم مال اونم ایندفعه مثبت بشه یا نه پنجمین بارشه

ایشالا که مثبت بشه.

شما چقدر جاری خوب و مهربونی هستی که براش دعا میکنی .

مطمئن باش با این دل رحیم و خوش قلبی که داری خدا بهت نظر ویژه میکنه.

یعنی تخمک اهدایی کسی بخاد بگیره الان قیمتش ۱۰۰ تومن هست؟؟؟

بیمارستان مام ۱۲۰تومن میشه رویان اسم بنویسی ۴سال دیگه نوبتت میشه بیمارستان بهمن پیش فروتن نرو خوب نیست اونجا هم فکر کنم ۸۰درمیاد جای دیگه رو نمیدونم سال دیگه گرون میشه 

خداکمکمش کنه خیلی سخته روزگار برا ادم زهر میشه فقط 

اسپرم گرفتن یا تخمک؟

ای که دستت میرسد کاری بکن...
بیمارستان مام ۱۲۰تومن میشه رویان اسم بنویسی ۴سال دیگه نوبتت میشه بیمارستان بهمن پیش فروتن نرو خوب نی ...

ممنون عزیزم که جواب کاملی دادی.

من برای خودم نپرسیدم دوتا از دوستام کرج هستن و یکیشون در آستانه ی گرفتن تخمک هست اما گفت حدودا ۶۰ تا ۶۵ تموم میشه براش.

الان پیام شمارو دیدم خیلی غصه خوردم چون این موضوع مال مثلا ۵ هفته پیشه که گفت ۶۰ تومن میشه.

احتمالا قیمتها الان خیلی گرون شدن😔

الهی خدا بحق خوبان درگاهش گره از مشکلات همه باز کنه .

ایشالا که مثبت بشه.شما چقدر جاری خوب و مهربونی هستی که براش دعا میکنی .مطمئن باش با این دل رحیم و خو ...

دلم براش میسوزه و برای همه کسایی که مشکلات ناباروریدارن  اون بیچاره سنش داره بالامیره انشالله شماهم بزودی مامان بشی😍

بیمارستان مام ۱۲۰تومن میشه رویان اسم بنویسی ۴سال دیگه نوبتت میشه بیمارستان بهمن پیش فروتن نرو خوب نی ...

عزیزم شما در مورد بیمارستان بهمن اطلاعات کافی داری؟

خواهر زاده ی همسرم بچه ی اولش رو اونجا انتقال داد و خدارو شکر همونجا هم زایمان کرد . البته جنین از لحاظ تخمک و اسپرم مال خودشون بود . حدودا ۴ سال پیش انجام دادن. بازم اونجا جنین دارند اما نرفتن دیگه برای تمدید نگهداری جنین های فریز شده. الان سوالش اینه میگه جنین هام رو نگه داشتن که برم انتقال بدم یا نه؟؟؟

ببخشید طولانی شد🙏🏼 خودش کاربری نداره الان کنارم نشسته چون بحث جنین و انتقال و اینحرفا شد ازم خواست سوال کنم