کسایی که تخمک اهدایی گرفتن بیان از تجربیاتشون واسه بقیه بگن
هزینه و شرایطش چجوریه اصلا تونستید با این موضوع کنار بیاید و به اون بچه حس واقعی مادرانه داشته باشید؟؟
من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم
عزیزم شما در مورد بیمارستان بهمن اطلاعات کافی داری؟خواهر زاده ی همسرم بچه ی اولش رو اونجا انتقال داد ...
اره نگه میدارم پولش رو گرفتن که فریز کردن
براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلم براش میسوزه و برای همه کسایی که مشکلات ناباروریدارن اون بیچاره سنش داره بالامیره انشالله شماهم ...
فداتشم عزیزم من خدارو هزاران بار شکر مادرم. اما چون سقط مکرر بودم و خیلی اذیت شدم همیشه و در همه حال برای خانمهایی که آرزوی فرزند دارند و مشکل دارند دعا میکنم. خیلی دوران سخت و پراز استرسی هست ایشالا بحق فاطمه زهرا سلام الله دامن همه ی بی بچه ها سبز بشه .🤲
به نظر من تخمک با اسپرم خیلی فرق داره ببین بالاخره زن خودش باردار میشه به اون بچه حسی پیدا میکنه اما ...
اره راست میگی ولی میترسم نتونم ب اون بچه حسی پیدا کنم و عذاب وجدان بگیرم بابتش
من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم
من اگر چاره ای نداشتماین کار رو میکردمچون تو دل خودمه نه ماه و من مادرشم🫶🥰مردم میرم از شیرخوارگاه ...
همه ی عمرم ارزو داشتم یه بچه شبیه خودم داشته باشم واقعا پذیرش اینکه این بچه هیچ ژنی از تو در وجودش نیست واقعا سخته
به نظرم تا دیر نشده اهدایی بگیراگر خواهر داری از خواهرت بگیراگر نه که از هر کی
عزیزم خواهرم فقط۱۷ سالشه و اگه تصمیم ب این کار بگیرم ب هیچکس نمیگم ک اینکارو کردم چونکه مامان و بابام دق میکنن بفهمن
وقتت رو هدر نده زود برو بگیر من ۳سال طول کشید تا تخمک اهدایی رو بپذیرم سن بالا بره احتمال +شدن کم می ...
واقعا ۳ سال؟من ۲۶ سالمه و دوبار هم طبیعی باردار شدم ولی مشکل داشتن و ۱۵ هفته سقطشون کردم میتونم انقد باردار بشم تا بچه سالم بشه میتونم ای وی اف کنم ک کردم و ۷ تا جنین سالم داشتم ک ۵ تاشو تو دو مرحله برام ذوب کردن ولی ۴ تاشون رشدش متوقف شد (شکل ظاهریشون عالی موند فقط رشد نکردن همشونم گرید A بودن) الان دوبسته دیگه دارم . دکترم گفت اگه با اونا هم باردار نشدی اهدایی بگیر ولی نمیدونستم هزینه اش انقدر زیاده اخه بخوام ۱۰۰ میلیو هزینه کنم خب میرم باز ای وی اف میکنم اخه
خودم در مراحل اولیه هستم ۲هفته دیگه تخمک کشی اهدایی دارم بیمارستان اول ۴۰تومن بیعانه گرفتن ۶۰ روز تخ ...
ذخیره ام بالاس تنبلی تخمدان دارم ولی ب طور طبیعی راحت باردار میشم
درکت میکنم گلم من مثل توام سرم پر از سوالاته بی جوابع پر از ترس و استرسم فقط خدا میدونه
خدا به دلمون رحم کنه
من هنوز دوتا بسته جنین دارم و یکم امید دارم ولی فکرشم نمیکردم تخمک اهدایی انقد گرون باشه با این پول میتونم بازم ای وی اف کنم اخه