2777
2789
می‌دونم خدا صلاحم رو می‌خواسته نداشته این وصلت جور بشه ولی نمی‌دونم چرا سر راهم قرار گرفت که بخواد ا ...

هر کس وارد زندگی ما میشه

یا میشه آدم زندگیت

یا میشه درس زندگیت

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همسرسابقم رو دیوانه وار دوست داشتم تو 16 سالگی با وجود خانواده بیشعور بی فرهنگش فقط چون صرفا عاش ...

سر خورد بهم ازدواجت وقتی آنقدر هم رو دوست داشتین؟؟؟

پس این که میگن دوست داشتن کافیه تو ازدواج چی هست؟

اونا از ۱۴ سکه گفتن نهایت ۱۱۴ گفتن دخترتون بیشتر از ۱۱۴ نمیخواییم بابامم بدش اومد گفت دختر من کالا ن ...

کاری به فامیل شما ندارم که چند تا بوده مهریه شون ولی سکه دونه ای چنده الان ؟؟؟؟ اینا رو در نظر بگیر به نظر من لجبازی دوتا خانواده باعث کات کردن شده چون اختلاف ۱۱۴ تا با ۱۲۸ خیلی نیست هرچند که با وضعیت سکه الان باید توان پرداخت داشته باشه آدم 

کاری به فامیل شما ندارم که چند تا بوده مهریه شون ولی سکه دونه ای چنده الان ؟؟؟؟ اینا رو در نظر بگیر ...

عزیزم بابام که نگفت ۱۲۸ مامان خود پسرا گفت ۱۲۸ بابام گفت شما بزرگتر هستین هر چی شما بگید دیدیم خود پسره گفت نه پاشد از مجلس رفت😔

سر خورد بهم ازدواجت وقتی آنقدر هم رو دوست داشتین؟؟؟پس این که میگن دوست داشتن کافیه تو ازدواج چی هست؟

دوست داشتن تو ازدواج یک بخش کوچیکی هست اما کافی نیست

خانواده یک رکن اصلی و مهمه تو در اصل داری با خانوادش با فرهنگش با عقایدش ازدواج میکنی

بعدشم تایپ و معیار های تو در سن 24 سالگی خیلییییی فرق داره با الان ک 19 سالته

روزی میرسه ک از حداوند سپاسگزار میشی بابت بهم خوردن این وصله ناجور

شناسنامه ات رو برای هر ادمی حروم نکن و بشه تجربه برات

تو از الان ک هنوز نامزد هم نکردید این همه بار روانی گزاشتن روی دوشت ببین بعد ازدواج چی میشی

عزیزم بابام که نگفت ۱۲۸ مامان خود پسرا گفت ۱۲۸ بابام گفت شما بزرگتر هستین هر چی شما بگید دیدیم خود پ ...

دیگههههه بدتر

یک پسر خودخواه

دوست داشتن تو ازدواج یک بخش کوچیکی هست اما کافی نیستخانواده یک رکن اصلی و مهمه تو در اصل داری با خان ...

دقیق مشاوره گفت نه از نظر عقاید نه فرهنگ نه خانواده به هم نمی‌خورید نمی‌دونم بخدا کاش حرفت حقیقت پیدا کنه و یکروز از ته قلبم بگم خدارو شکر که نشد 

دیگههههه بدتریک پسر خودخواه

حس میکنم دنبال بهونه بود بره چون من بعد بهم خوردن سه بار بهش زنگ زدم گریه کردم که برگرد درستش کنیم گفت نه از اون طرف هم قبل این یبار گفت عقلم میگه ما بدرد هم نمیخوریم

من خانم نیستم پدر شما نظرش چندتا بود؟‌

بابای من گفت ۳۰۰ بعد باهاش حرف زدم گفتم قبول نمیکنن بیا پایین گفت باشه اونا گفتن ۷۰ بابام از ۳۰۰ چون مامان اون گفت ۱۲۸ قبول کرد خود پسره گفت نه

من خانم نیستم پدر شما نظرش چندتا بود؟‌

شما آقا هستین اگر یکی حاضر شه باهاشون بیاد یه شهر دیگه زندگی کنه خواهرتون بهش توهین کنه هیچی بخاطر شما نگه و... حاضر نیستین بخاطر اینکه خانواده دختر میگن آنقدر سکه قبول کنید یا میزنید زیر همه چی؟؟؟

شما آقا هستین اگر یکی حاضر شه باهاشون بیاد یه شهر دیگه زندگی کنه خواهرتون بهش توهین کنه هیچی بخاطر ش ...

همه چی رو باهم قاطی نکن . اینکه بری شهرستان منتی نداره فکراتو کردی شرایط رو سنجیدی قبول کردی . اینکه خواهرش توهین کرده کار اشتباهی کرده و باید حل و بررسی بشه  ولی مهریه خیلی چیز مهمی مخصوصا با قیمت سکه الان . آدم اونقدری باید مهریه رو قبول کنه که توان پرداختش باشه اگر بگه ۲۰۰ تا یا ۵۰۰ تا یا ... و نتونه بده چه فایده ؟ به نظرم توی این مورد مهریه پسر درست و منطقی داره جلو میره 

همه چی رو باهم قاطی نکن . اینکه بری شهرستان منتی نداره فکراتو کردی شرایط رو سنجیدی قبول کردی . اینکه ...

من منتی نزاشتم ولی وقتی اون بر میگرده به من میگه من وقتم هدر دادم من تا این ساعت با تو چت کردم من دیگه به خاطر تو سیگار نکشیدم من موتورم رو بخاطر تو فروختم خب اینا هم میشن منت دیگه در صورتی که متقابل بوده و مهریه هم به نظرت زیر ۱۵۰ معقول هست 

همه چی رو باهم قاطی نکن . اینکه بری شهرستان منتی نداره فکراتو کردی شرایط رو سنجیدی قبول کردی . اینکه ...

تو خودت رو در نظر نگیر اینجوری حساب کن که باید مهریه جوری باشه که خانواده دو طرف راضی باشن هم پسر هم دختر مخصوصا دختر