2777
2789
واقعا میخای برگرده ؟حتی اگر برگشت هم تو قبول نکن خانواده نقش اصلی رو داره من تجربه دیده ام با این خا ...

برنمی‌گردم بابام نمیزاره خانوادم شاهد بودن من داغون شدم الان اون برگرده هم دیگه خانواده من مخالف هستن فقط می‌خوام بدونم اونم آنقدر. اذیت شده یا نه و بی اعتماد سخت یانه😔

به خودش یبار گفتم گفت خانوادم حق دخالت ندارن دخالت کردن قطع رابطه میکنم ولی شب نامزدی به خاطر حرف با ...

19 سالته تازه انقدر لنگ شوهری که همجوره ریدن بهت باز آویزونی

جمع کن خودتو دختر

اون پسر هیچوقت از خانوادش دست نمیکشه

من شرایط تورو داشتم اخرم طلاق گرفتم با یه دختر 4 ساله

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بایدم بترسی چون هنوز باوجواینا عاقل نشدی طبیعت تاوقتی یه چرخه رو تکرار می‌کنه که تایاد بگیری ر ...

یعنی چی عاقل نشدم چیکار کنم واقعا نمیخوام دیگه اون حس ها رو تجربه کنم 😞

مهریه رو گفتن ۱۲۸ خانواده من راضی شدن مامان اونم گفت خوبه ولی خودش گفت نه باباشم گفت نه

برنمی‌گردم بابام نمیزاره خانوادم شاهد بودن من داغون شدم الان اون برگرده هم دیگه خانواده من مخالف هست ...

وقتی سر مهریه بهم زده و جلو خانوادش در نیومده ک من این دختر و میخام و برام اهمیت نداره فکر نمیکنم الان غصه بخوره

شمام روال زندگی خودتو پیش بگیر 

خدا دوستت داشته ک از این خانواده سمی دورت کرده

تلقین نکن به خودتهنور سنت خیلیی کمهما تو خانوادمون رسم داریم تازه سی سالگی ملت ازدواج میکننچ جوشایی ...

انشاالله دعا کن زودتر حال دلم خوب شه و بتونم مثل قبل اعتماد کنم و دوست داشته باشم یکی رو 

قبل از اینکه خواستگاری رسمی انجام بشه سر مهریه توافق کنید اول بعد وارد جلسه رسمی بشید

اصلا فکرش رو نمی‌کردم آنقدر ادعا عاشقی داشت سر مهریه بزنه بهم تازه بخدا مهریه فضایی نگفتیم ۱۲۸ تا مهریه الان کل دخترا فامیل ۲۰۰ تا هست من با بابام گفتم دوسش دارم بیا پایین دیدم اونا اصلا نمیان بالا یجورایی داشتن به بابام زور میگفتن

19 سالته تازه انقدر لنگ شوهری که همجوره ریدن بهت باز آویزونیجمع کن خودتو دختراون پسر هیچوقت از خانوا ...

من قصد ازدواج نداشتم دانشجو هستم خدا رو شکر تقریبا آدم آزاد و مستقلی هستم ولی با ایشون دوست بودم گفتم بیا جلو که خانواده ها بفهمن یجورایی میخواستم ازش مطمعن بشم اینم چون دوست بودیم وگرنه تا ۲۴ قصدش رو نداشتم

وقتی سر مهریه بهم زده و جلو خانوادش در نیومده ک من این دختر و میخام و برام اهمیت نداره فکر نمیکنم ال ...

تازه آنقدر دل شکستن ادعا خدا و پیغمبری داشتن خانوادش خشک مذهب بودن منم سر اینکه حجابم معمولی بود چادری نبودم خوششون نمیومد یجورایی 

من قصد ازدواج نداشتم دانشجو هستم خدا رو شکر تقریبا آدم آزاد و مستقلی هستم ولی با ایشون دوست بودم گفت ...

عزیزم ناراحت نشو

اینجوری گفتم ک به خودت بیای

فردا همین خانواده باعث طلاقتون میشن از الان اینجوریه وضع ببین بعد ازدواج چه جوریه

من این راهو رفتم سرشکسته برگشتم تو نکن

عزیزم ناراحت نشواینجوری گفتم ک به خودت بیایفردا همین خانواده باعث طلاقتون میشن از الان اینجوریه وضع ...

می‌دونم اینم می‌دونم سر یکسال با این خانوادش طلاق می‌گرفتم ولی خب دوسش داشتم وابسته بودم بهش خیلی سختم بود که رفت 

اونا نظرشون رو چند تا بود؟

اونا از ۱۴ سکه گفتن نهایت ۱۱۴ گفتن دخترتون بیشتر از ۱۱۴ نمیخواییم بابامم بدش اومد گفت دختر من کالا نیست سر همین گفت باید بیشتر از ۱۱۴ باشه وگرنه الان مهریه خواهرم ۱۱۴ تاس هفته پیش نامزد کرد

پس چ بهتر ک الان بهم خوردپس فردا خدای نکرده طلاق میگرفتی خوب بود ؟

می‌دونم خدا صلاحم رو می‌خواسته نداشته این وصلت جور بشه ولی نمی‌دونم چرا سر راهم قرار گرفت که بخواد اینجوری ضربه بزنه و بره

می‌دونم اینم می‌دونم سر یکسال با این خانوادش طلاق می‌گرفتم ولی خب دوسش داشتم وابسته بودم بهش خیلی سخ ...

منم همسرسابقم رو دیوانه وار دوست داشتم تو 16 سالگی با وجود خانواده بیشعور بی فرهنگش فقط چون صرفا عاشقش شده بودم به حرف هیچکس گوش ندادم باهاش ازدواج کردم

دقیقا بعد عقد پشیمون شدم ولی فایده ای نداشت، دختر گل خانواده خیلییییی مهمه اونا از الان انقد عقده ای بازی دراوردن فردا میرینن توی زندگیت

ازدواج یک اصل مهم تو زندگیه فردا باید با این ادم یک عمر زندگی کنی پس این اشتباهو نکن

و اگر این ادم واقعا عاشقت یود نمیزاشت این همه فشار روانی بیاد روت

ب خودم رحم کن آینده رو ات خراب نکن

از خدا میخام این وصلت سر نگیره واقعا