2777
2789
عنوان

با نامزد بی مسولیت چیکا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 47 پست
ممنونم عزیزم...اره واقعا شاید تلافی میکنه ....ولی کارای الانش اجازه نمیده خوب باشم اجازه نمیده غرور ...

عزیزم اینجوری بیشتر بینتون فاصله میفته . تو جواب بدی رو با خوبی بده .یعنی هیچ خبری از شوهرت نداری؟

رشته ای از چادرش هم دست ما باشد بس است. *یافاطمه الزهرا *

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینجوری بیشتر بینتون فاصله میفته . تو جواب بدی رو با خوبی بده .یعنی هیچ خبری از شوهرت نداری؟

اره خیلی فاصله افتادهــــ ن هیج خبری ندارم هیچی  

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊
یه مدت به روش نیار . و طبق همیشه رفتار کن . یکم صبر کنی و اخلاقت رو مدیریت کنی ، گذشته هارو فراموش م ...

خب الان خیلی  وقته منم شدم لنگه ی خودش یک ماهی دوماهی یک اس اگر بهش بدم ....

اره راضی بودم  و دوسم داش همه کاری کرد همه جور تحقیری ازطرف خونوادمو تحمل کرد بخاطرم ...ــبعد ا ...

ببین واقعا اخلاقت مردونس؟

این مثل ی سمه برای  رابطه ها

ببین اون تو رو گرفته ک زن داشته باشه معشوقه داشته باشه نه یکی با خصوصیات دوستای هم جنس خودش

باید روی خودت کار کنی خییییلی زود ب نتیجه میرسی اصلا سخت نیست

حتی اون موقع خودت احساس بهتری داری

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
مگه از هم دورین ؟ تو یه شهر نیستین ؟

دوماه و نیم پیش ا مد خونمون و من نرفتم پیشش واون خیلی ناراحت شدخیلی

سعی کن شما خودتو سرد نشون ندی و باهاش هراز گاه در تماس باشی به بهانه های مختلف ولی سرد و غرغرو نشون ندی . برا انتقاد و .... زنگ نزن . گه گاه با خانوادش در تماس باش تا کدورتی اگر هست برطرف بشه .خودتو براش لوس کن . ابراز دل تنگی کن . تعطیلی پیش میاد دعوتش کن بیاد پیشت و خلاصه تا میتونی خوبی کن تا بوجد بیاد . امیدوارم مثل نامزد سابق من لوس و قهر قهرو نباشه تا مثل من سرد بشی.

ببین واقعا اخلاقت مردونس؟ این مثل ی سمه برای  رابطه ها ببین اون تو رو گرفته ک زن داشته باشه م ...

اره بارهاو بارها بهم گفته ی مرد احتیاج دارع کنار یک زن باشه ن ی مرد ...

ولی من واقعا نمیدونم چیکار کنم 

چطور رفتار کنم ....الان ک اون خبری ازم نمیگیره من چطوری مثلا نشون بدم ک تغییر،کردم؟

دوماه و نیم پیش ا مد خونمون و من نرفتم پیشش واون خیلی ناراحت شدخیلی

خیلی اشتباه کردی . یه مرد با همه غرورش وقتی میاد پیش یه زن یعنی بوجودش احتیاج داره و داره میگه دوست دارم . همین اومدن یعنی تو رو میخواد . عشق ورزی فقط بع زنگ زدن و حرفهای عاشقونه نیست همین که اومده یعنی دوست داره

سعی کن شما خودتو سرد نشون ندی و باهاش هراز گاه در تماس باشی به بهانه های مختلف ولی سرد و غرغرو نشون ...

ممنونم ....درستع امیدوارم....تغییر،کنه

اره بارهاو بارها بهم گفته ی مرد احتیاج دارع کنار یک زن باشه ن ی مرد ... ولی من واقعا نمیدونم چیکار ...

ببین اول با خودت فک کن گلایه هاشو بنویس برلی خودت تا کانلا مشخص بشه کجا ها رفتارای مردونه دهری

توی اینکه نامزدت دوست داره اصلا شکی نیست چون چندسال ب پات مونده 

پس سعی کن باز شور و عشق اول رو برگردنی

رفتارای شیطنت امیز داشته باش

شاد باش

بهش محبت زیااااااد کن ولی اصلا و اصلا اویزون نباش نچسب 

ی زمانایی هم بزار دور شه ک وقتی برمیگرده قدر تو رو بیشتر بدونه

الان باید با شیطنت رامش کنی و تشویقش کنی ک بشتر ازت خبر بگیره و بیشتر اس بده

گلایه کردن هیییییییییییییچ تاثیری نداره  نتیجه عکس هم میده

من دقیقا نمیتونم بگم چیکار کنی چون اخلاقت نامزدتو و شرایط رو تو بهتر میتونی تشخصیس بدی و براساس همون باید رفتار کنی

ایده من اینکه ک ی اس بده یا نه اصلا زنگ بزن سلام و ... کن از همون اول هم شاد و شتگول حرف بزن بعد بگو اینجا ی خانوم خوشگل هست ک دلش برای شوهرش تنگ شده و ...

اینجوری ک بیان کنی دلش غش و ضعف میره فقط یادت باشه لحنت از همون اول شااااد باشه این جمله رو هم با ناز و ادا بود اصلاااااااا حالت دلخوری و غر زدن نداشته باشه

درکل باید سعی کنی رفتارای خشک و مردونه رو دور کنی از خودت بیشتر خانومیتو نشون بدی دلبری کنی ازش

توقع هم نداشته باش با ۲ -۳ بار عمل تو اون فورا عکس العمل تشون بده

طول میکشه تا کم کم باور کنه تغییرتو 

پس نا امید نشو یادت هم باشه دیگه از اون ور بوم هم نیوفتی اویزون نشو محبت کن اما حدود حفظ کن امیدوارم تونسته باشم منظورمو خوب برسونم

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
خیلی اشتباه کردی . یه مرد با همه غرورش وقتی میاد پیش یه زن یعنی بوجودش احتیاج داره و داره میگه دوست ...

میدونم منم خیلی مقصر،م ...باعث این رفتاراش ک الان برام غیر قابل تحمله خودم بودم و واقعا نمیدونم چطو،،جبران کنم چطور کاری کنم ک مث،قبل شه اوضاع