میگ مدیر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2613 عنوان با نامزد بی مسولیت چیکا کنم | مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 47 پست دوستان دوسال نامزد کردم متوجه شدم ک ی ادم بی رحم بی منطقه اصلا ن بهم زنگ میزنه ن میامی انگار ن انگار زن وادا دیگه خسته شدم ولی دوسش دارم حواسم پرته حواسیه كه حواسش بهم نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊 1396/09/19 | 18:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میگ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2613 ببین اول با خودت فک کن گلایه هاشو بنویس برلی خودت تا کانلا مشخص بشه کجا ها رفتارای مردونه دهری توی ... 👌👌واقعا مرسی بخاطر وقتی ک گذاشتین و صحبتهای بسیار، تاثیر گذار و زیباتون توصیه هاتونو عملی میکنم امیدوارم نتیجه بگیرم..... حواسم پرته حواسیه كه حواسش بهم نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊
avaye_naz عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 3891 👌👌واقعا مرسی بخاطر وقتی ک گذاشتین و صحبتهای بسیار، تاثیر گذار و زیباتون توصیه هاتونو عملی م ... پاپیک رو ب روز رسانی کنخبر بده از خودت من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن
میگ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2613 پاتیک رو ب روز رسانی کن خبر بده از خودت باشه عزیزم حتما حواسم پرته حواسیه كه حواسش بهم نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊