2777
2789
عنوان

با نامزد بی مسولیت چیکا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 47 پست

بنظرم اگه نامزدی ولش کن،چون این آدما فقط آدمو پیر میکنن،برو تاپیک اون شوهر بی وجدانو بخون تا آینده رو ببینی

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
قبلا هم اینجوری بود یعنی بی توجه بود بهتون؟اگه نتگه چند وقته اینجور شده؟ خودت به این ازدواج فامیلی ...

اره راضی بودم  و دوسم داش همه کاری کرد همه جور تحقیری ازطرف خونوادمو تحمل کرد بخاطرم ...ــبعد از ی سری دعوا و مشکلات خانوادگی یهویی باهاام سرد شد و میگه اخلاقت مردونس 😕😓😭

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااي سخته خوب آدم خسته ميشه  البته يه جورايي دركت ميكنم منم شرايطم بهتر از تو نيست البته من ع ...

خسته.ــبدجور خسته م دیگه بریدم 😭

بنظرم اگه نامزدی ولش کن،چون این آدما فقط آدمو پیر میکنن،برو تاپیک اون شوهر بی وجدانو بخون تا آینده ر ...

دوسش دارم ...ـ

نمیتونم ....اصن راهش نیس 

ميفهممت

مرسی که درکم میکنی 

شما ولی تلاشی کردی برای بهبود رابطت 

؟

مرسی که درکم میکنی  شما ولی تلاشی کردی برای بهبود رابطت  ؟

همش دارم كنار ميام ديگه زدم ب بي خيالي ولي بازم نميشه من كلا آدم بي خيالي نيستم خيلي حساسم زود رنجم ناراحت ميشم سريع

خستم خيلي 

بعضي وقتا ديگه حوصله بحث ندارم كه بيخيال ميشم وگرنه كلا اين مدلي نيستم 

دعوام بشه آخر يه كاري ميكنه من مقصر شم   

همش دارم كنار ميام ديگه زدم ب بي خيالي ولي بازم نميشه من كلا آدم بي خيالي نيستم خيلي حساسم زود رنجم ...

دقیقا مث من...حساس و زود رنج تنها کارم خودخوریع ....و اینجا تنها جایی بود ک شکایتشو اوردم وهیجکس از مشکلم خبر نداره

حتی خودش نمیدونه داره تا این حد بهم سخت میگذره...

دقیقا مث من...حساس و زود رنج تنها کارم خودخوریع ....و اینجا تنها جایی بود ک شکایتشو اوردم وهیجکس از ...

يه بار ديگه سعي كن باهاش حرف بزني ببين چي ميشه 

من نميدونم اينا از كجا اومدن از كدوم سياره

اون طور که خودت گفتی به خاطر اختلافات و اخلاق مردونته . بهش زیاد گیر نده و خوش اخلاق و مهربون باش . به نظر من داره تلافی میکنه .  مهم اینه که  پیش هم که هستین باهات خوب باشه  و یا تو زنگ میزنی خوب برخورد کنه . اگه اینجوریه یکم تحمل کنی خوب میشه.

رشته ای از چادرش هم دست ما باشد بس است. *یافاطمه الزهرا *
يه بار ديگه سعي كن باهاش حرف بزني ببين چي ميشه  من نميدونم اينا از كجا اومدن از كدوم سياره

نمیدونم والا الان کلی کلنجاز باخودم رفتم 

کلی حرف تایپ کردم اخرسر گفتم 

خودمو کوچیک کنم مث همیشه ک چی بشه 

اون ک عوض نمیشه ......اون ک کاری رو میکنه ک خودش میخاد بدون ب فکر کردن ب من و احساسم

اون طور که خودت گفتی به خاطر اختلافات و اخلاق مردونته . بهش زیاد گیر نده و خوش اخلاق و مهربون باش . ...

چی بگم بهش اصلا؟

اون طور که خودت گفتی به خاطر اختلافات و اخلاق مردونته . بهش زیاد گیر نده و خوش اخلاق و مهربون باش . ...

ممنونم عزیزم...اره واقعا شاید تلافی میکنه ....ولی کارای الانش اجازه نمیده خوب باشم

اجازه نمیده غرورم ک همش بزنگم 

الان یکماهه ک حتی بهش اس هم ندادم ببینم خودش میده ک ن .....اصن خبری،ندارم ازش 

نمیتو نم خوب باشم ...چیکار کنم