2777
2789
عنوان

سولاردام

180 بازدید | 5 پست

سلام دوستان گلم سوالم آینه که طرز پخت کیک با سولاردم چطور هست آیا کیک با سولاردم اصلا خوب میشه یا سایر غذاها. لطفا راهنماییم کنید 

خداوندا... بخاطر تمام داده و نداده ات سپاسگزارم... سخت بود اما گذشت..

بله خوب میشه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

رو اتوماتشم میذارم خیلی خوبه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کیک درست کردم خیلی خوب شده 

جوجه و مرغ شکم پر و پیتزا م درست کردم خوب شده 

ته چین و کوکو سبزی را خوب نشده آخه ته چینا ته دیگی نکرد . کوکو را سرخ شده تحویل نداد

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست

آره عالی میشه من توسولاردم همه چی میپزم،همیشه هم تومناسبتاخودم شیرینی میپزم،دکمه کانوکشن روبزن رودرجه دلخواهت تنظیمش کن من همیشه صدوهشتادمیذارم بعد دکمه استارت روبزن تاروشن بشه وقتی به اون درجه برسه بوق میزنه بعدکیکوبذار داخلش پنجاه دقیقه زمان بده،یکی دوبارم بهش سربزن بسته به اندازه قالبت ازچهل دقیقه تایک ساعت پختش طول میکشه

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘