2777
2789
نه بخاطر اذیتای خودشو مادر عتیقه اش هیچوقت نمیبخشمشون ازدواجم اصلا انتخاب خودم نبود فقط ۱۵سالم بود م ...

از ته ته ته قلبم برات آرزوی خوبشختی میکنم گلم امیدوارم خدا بهت زندگیت آرامش و سعادت ببخشه

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این مورد رو توی دوستام دیدم همسرشون بچه طلاق بودن و خیلی اذیت شدنانشالله که خدا به زندگیتون نور ب ...

من اوایل فکر می کردم مردم جو میدن

ولی واقعا اون ضربه ی روحی و اون فقدان عاطفی

هیچ وقت اون ادم یه ادم نرمال نمی تونه باشه

مگر اینکه خیلی رو خودش کار کنه

همسر من که حالا دو طرفه ضربه خورده

هر دو والد رهاش کردن ازدواج کردن و پیش کس دیگه بزرگ شده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
زندگیمون خوبه ولی قطعا نه احساس میکنم شاید آدم بهتری پیدا میشد یا خودم به موفقیت های بیشتر می‌رسیدم ...

انشالله که همه مشکلاتتون به زودی حل بشه🥹🩷

واقعا دقت کردم تمام تاپیکا راجب خانواده شوهره خیلی کم دیده میشه با شوهرشون مشکل داشته باشنچی بگم واق ...

خدایی انقد موضوع هایی هست ک من و مثلا تواهرشوهرام شبیه همیم چطور ب اونا چیزی نمیگه ولی ب من گیر میده و سخت میگرفتن بهم ی نمونشو فقط میگم ک جدیدا پیش اومده

پدرشوهرم زمین کشاورزی داره ما برنج میگیریم ازشون خود پدرشوهرم اینو گفته. مثلا برادرشوهرم دینا ۵ نفرن یا خواهرشوهرم برنج میبره ۵ نفر هستن ما دونفریم با ی بچه سه ساله برنجی ک ایندفعه بهم دادن خورد بود

مادرشوهرم برگشت گفت چقدر برنج درست میکنی؟ کمتر بخورین و فلان منم ب شوهرم گفتم بریم بخریم دیگه نمیارم از اونجا

کلا اینجا تو شمال پدرایی ک کشاورزی دارن معمولا برنج میدن ب بچشون ب دخترشون ی مقدار میدن نوبرونه. ب پسر زیاد میدن کلا. منم بابام گفت ی کیسه ۵۰ کیلویی ببر از خونمون ولی من نیاوردم چون پدرم زمین نداره و میخره. ولی حالا فک کنم باید برم بیارم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اره یکی که باعث آرامش باشه نعمته و نمیدونم چه کار خوبی کردم که دارمش

چقدر خوشحال میشم وقتی میبینم یکی واقعا از زندگیش راضیه

چون تو سایت همیشه شاهد مشکلات و درد و دل بقیه بودیم

وقتی میبینم یکی از زندگیش راضیه حالم خوب میشه اصلااا😃

من اوایل فکر می کردم مردم جو میدنولی واقعا اون ضربه ی روحی و اون فقدان عاطفیهیچ وقت اون ادم یه ادم ن ...

عای عزیزم واقعا نراحت شدم!

از ته ته ته قلبم برات آرزوی خوبشختی میکنم گلم امیدوارم خدا بهت زندگیت آرامش و سعادت ببخشه

فداتشم ممنونم

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

خدایی انقد موضوع هایی هست ک من و مثلا تواهرشوهرام شبیه همیم چطور ب اونا چیزی نمیگه ولی ب من گیر میده ...

ای بابا چقدر نظر تنگن واقعا 

اصلا به این فکر نمیکنن شما خانوم بچشونی 

چرا پسرا وقتی ازدواج میکنن خانواده هاشون فکر میکنن دیگه این پسر اون خانواده نیست یچیزی میخوان بدن جونشون بالا میاد واقعا انگار دارن به غریبه میدن

چقدر خوشحال میشم وقتی میبینم یکی واقعا از زندگیش راضیهچون تو سایت همیشه شاهد مشکلات و درد و دل بقیه ...

مرسی عزیزم منم مشکلات خانواده شوهر یا چیزایه دیگه دارم اما وقتی اونی که باید باشه هست اونا کلا کمرنگ میشه و گرنه فکر نکنم آدم بدون مشکل باشه مخصوصا اگه آدم تو زندگی هدف داشته باشه تمرکز و از روی بقیه برداره زندگی راحتتره

مرسی عزیزم منم مشکلات خانواده شوهر یا چیزایه دیگه دارم اما وقتی اونی که باید باشه هست اونا کلا کمرنگ ...

دقیقا تمام زندگیا بالا پایین داره

منم مشکل دارم ولی کاملا ازش راضیم

فقط خودمون دوتا مهمیم بقیه اهمیتی نداره حرفاشون😃