2777
2789
ای بابا چقدر نظر تنگن واقعا اصلا به این فکر نمیکنن شما خانوم بچشونی چرا پسرا وقتی ازدواج میکنن خانوا ...

شوهر من گوسفند و گاو داره. درس خونده هم هست لیسانس جهانگردی داره ولی کار نبود و ب ابن کار هم علاقه داره. تو روستا هستیم ولی روستامون دیگه مثل شهرشده همه امکانات هستش

باور کن هروقت گوسفند میکشه نصفشو میبره اونجا ی وقتایی هم کامل میبرده یکی دوسالی میشه نصف میکنه. اینارو نمیبینن بهتره بگم وظیفه میدونن

دیگه نون خریدن و اینکه یک سال کلا ماشینمون دستشون بود و اینا هم ب کنار

طلا میخرم ی ماه لجن باهام تیکه میندازن شما چی داشتین و فلان

میفروشم میگن عیب نداره باز میخری 

شوهر من مجرد بود کار میکرد سه تا النگو واس مامانش خرید گفت برام نگهدار خونمو دارم میسازم بهم بده مادرش گفت باشه. خداشاهده من اصلا خبر نداشتم کی از مادرش گرفت فروخت برا خونه. حالا مادرشوهرم میگه بزار بچت بزرگ شه طلای دستتو ببره بفروشه من دلم خنک شه.

ببخشید طولانی شد درد و دل زیاده🙂🤦‍♀️🙏

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
شوهر من گوسفند و گاو داره. درس خونده هم هست لیسانس جهانگردی داره ولی کار نبود و ب ابن کار هم علاقه د ...

عزیزی گلم راحت باش

بالاخره اینجا اومدیم دور هم جمع باشیم درد دل کنیم 

حق داری واقعا

ولی بنظرم اینکاراتونو بزارید کنار

نه ازشون برنج بگیرید نه بهشون گوشت بدید 

تا منتی سرتون نباشه اعصابتون راحت تره

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزی گلم راحت باشبالاخره اینجا اومدیم دور هم جمع باشیم درد دل کنیم حق داری واقعاولی بنظرم اینکاراتو ...

بدی اخلاق شوهرم همینه. امشبم راجبش بحثمون شد اخرش بهش گفتم تو زیادی داری رو میدی منم راضی نیستم اینقدر محبت زیادی میکنی بهشون.

زمین فروختن ب همه بچه ها دادن چون ما خودمون خونه داشتیم بهمون هیچی ندادن ولی واس دوتا برادرشوهرام خونه خریدن اه و ناله ک خونه ندارن گناه دارن و

خب شوهر منم زحمت کشیده ساخته اونام میخاستن تلاش کنن

نمیدونم چکار کنم شوهرم این اخلاقش عوض شه میگه بیخیال همین ک خودم رو پای خودم ایستادم منتی سرم نیست کافیه

ولی حقشو بقیه دارن میخورن حرصم میگیره. اما چون خودش چیزی نمیگه منم نمیتونم حرفی بزنم

دقیقا تمام زندگیا بالا پایین دارهمنم مشکل دارم ولی کاملا ازش راضیمفقط خودمون دوتا مهمیم بقیه اهمیتی ...

خیلی خوبه عزیزم به این بلوغ فکری رسیدی  چون اینجوری فکر کنی بیشتر مشکلات حل میشه

بدی اخلاق شوهرم همینه. امشبم راجبش بحثمون شد اخرش بهش گفتم تو زیادی داری رو میدی منم راضی نیستم اینق ...

ارع عزیزم بنظرم حق با شوهرته

دستشون تو جیب خودتون باشه همین که منت بالا سرتون نیست خداروشکر

ولی اینکه بخواد بیش از اندازه بهشون خوبی کنه جایز نیست وقتی اونا بچه خودشونو غریبه میدونن

خیلی خوبه عزیزم به این بلوغ فکری رسیدی چون اینجوری فکر کنی بیشتر مشکلات حل میشه

دقیقا 

الان دیگه قلقشم دستم اومده

وقتایی که عصبیه اگه جوابشو ندم به دقیقه نمیکشه آروم میشه میاد منت کشی😂🤦‍♀️

ولی اگه بخوام لج کنم یکی به دو کنم اون قهر میکنه من باید برم منت کشی😂😂😂

ارع عزیزم بنظرم حق با شوهرتهدستشون تو جیب خودتون باشه همین که منت بالا سرتون نیست خداروشکرولی اینکه ...

اره عزیزم شوهرم هیچی نمیگه اونام میگن شما ک لازم ندارید

اره عزیزم شوهرم هیچی نمیگه اونام میگن شما ک لازم ندارید

به شوهرت بگو ما لازمم نداشته باشیم در آینده بچه دار که بشیم بچمون باید پشتوانه درست داشته باشه یا نه 

وای میترسم ماهم در آینده اینجوری عین اینا بشیم!

به شوهرت بگو ما لازمم نداشته باشیم در آینده بچه دار که بشیم بچمون باید پشتوانه درست داشته باشه یا نه ...

بچه دارم با پسرعموش مثال میزنم گفتم برا اون گوشی خریدن برا بچه ماهم چیزی میخریدن ولی خب چیزی نمیگه شوهرم میگه بدرک نخریدن

باور میکنی بخدا قسم تولد بچم اومدن تازه زمین فروخته بودن دست خالی اومدن و شام خوردن و رفتن 

من اصلا نمیگم کادوی بزرگ ولی ی لباسم نگرفتن دریغ از ی شکلات

به شوهرت بگو ما لازمم نداشته باشیم در آینده بچه دار که بشیم بچمون باید پشتوانه درست داشته باشه یا نه ...

مثل خانواده شوهر من تکه اصلا پیدا نمیشه

بچه دارم با پسرعموش مثال میزنم گفتم برا اون گوشی خریدن برا بچه ماهم چیزی میخریدن ولی خب چیزی نمیگه ش ...

چی بگم خواهر جون درکت میکنم

آدم هرچقدرم بی نیاز باشه بازم بالاخره دوست داره خانوادش حمایتش کنن منظورم حداقل از نظر محبتی و فرق نذاشتنه

قدر شوهرتو بدون همین که اون براتون کم نمیذاره کافیه بقول آقاتون بقیه به درک

بله.

عقاید و فرهنگامون نزدیک به هم هست و این برام خیلی مهم بوده و هست تو زندگی.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

خوشبخت و پیروز باشید🩷🙏🏻

ممنونم عزیزم،،،،همچنین🌷🌷

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!