2777
2789
ارع دقیقااااادر رابطه با امضات دوست گلم برات از ته قلبم میخوام به خواسته های قلبیت برسی🍃

اره😁

مرسی عزیزم🫂😘😘

امیدوارم شماهم  به هرچی آرزو داری برسی🫀🥺

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر هر گزهیچ وقت با بچه ی طلاق ازدواج نمی کردمیه مشکلاتی هست که واقعا ازار دهنده ست

من این مورد رو توی دوستام دیدم همسرشون بچه طلاق بودن و خیلی اذیت شدن

انشالله که خدا به زندگیتون نور ببخشه و مشکلاتتون حل بشه🩷

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

اره چون تنها کسی هست که حتی بعد هر خرابکاری و اتفاق بد بهش زنگ میزنم و می‌تونه همه مشکلات و با کمی ح ...

به به اینجاست که میگن یار خوب....🍃🍭

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

زندگیمون خوبه ولی قطعا نه 

احساس میکنم شاید آدم بهتری پیدا میشد 

یا خودم به موفقیت های بیشتر می‌رسیدم 

شوهرم دهن بینه و هی دوست داره با یکی رقابت کنه همش میخاد ثابت کنه حرف من درسته من دارم درست میگم ینی یکی بگه ماست سفیده ولی اون بگه سیاهه باید به یه نحوی اینو ثابت کنه حتی شده با لجبازی و رقابت و...

دست بزن داره متاسفانه 

علاقه مون طی ۴ سال. زندگی به کل از بین رفته 

در کل ادم خوبیه ولی از لحاظ فرهنگ و رسم و رسوم واقعا خانواده هامون بهم نمیخوره 

در کل اینجوری بگم که اصلا اشتباه بوده و ما به درد هم نمیخوردیم