2777
2789
خیر علاقه زیاد بهم داره بهش هم علاقه داشتم زیاد ولییییییییبییی از ساده بودن زیادش متنفرمممممم جوری ک ...

باهاش حرف بزن کمی راهنماییش کن شاید درست شد عزیزم

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیم عالی عزیزمممم مانا باشیدواقعا خیلی عالیه که مرد به این بلوغ فکری برسه که وقتی ازدواج میکنه یه ...

درسته 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

اره زبون نفهمه لعنتی میگه من مرد هستم و برای همه کار آزادم

چقدر این طرز تفکر آقایون بخاطر جنسیتی که دارن بد هست و زننده 

شما در جوابش بگو منم ازاین به بعد هرکاری دلم بخواد میکنم چون زن هستم 

چقدر این طرز تفکر آقایون بخاطر جنسیتی که دارن بد هست و زننده شما در جوابش بگو منم ازاین به بعد هرکار ...

دقیقا تقصیر خانواده هاشونه درست تربتشون نکردن بهشون بگن همسر یعنی یکسان خیلی زور گو هستن بخدا

خدایا شکرت 
باهاش حرف بزن کمی راهنماییش کن شاید درست شد عزیزم

عزیزم خیلی اوقات باهاش صحبت کردم 

میبینی تا ی مدت اوکیه .ولی باز برمیگرده تنظیمات اولیه ☹️

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
عزیزم خیلی اوقات باهاش صحبت کردم میبینی تا ی مدت اوکیه .ولی باز برمیگرده تنظیمات اولیه ☹️

از راه چوب وارد شو دوتا بزنشششش تا یادش بمونه😂

چونکه خیلی دوسش دارما ولی اون اصلا دوسم نداره اگه داشت انقدر اذیتم نمی‌کرد یا حد اقل بهم اعتماد داشت ...

اتفاقا چون دوست داره باعث میشه حساس بودن بیش اندازت باعث اذیتت بشه و همه اینا از سر دوس داشتنه بشین باهاش منطقی حرف بزن گلم

هر حرفی آخرش میشه دعوا ولی اینا هیچکدوم نشونه دوسداشتن نیست

عزیزم من نمیدونم چی بهت میگذره 

ولی از ته قلبم از خدا میخوام روح و قلبت همیشه در آرامش باشه و به زندگیت نور ببخشه