2777
2789

اره ولی شرط و شروط سخت میذاشتم براش و میبردمش مشاوره

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اون اخلاقای اولش ن

ولی اگ اخلاقش مث الان بود بدون دخالت خانواده بله

کلا خانوادش باعث دعود و ناراحتی میشدن الانم اونا باعثن

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اره ولی شرط و شروط سخت میذاشتم براش و میبردمش مشاوره

ارع دقیقااااا

در رابطه با امضات دوست گلم برات از ته قلبم میخوام به خواسته های قلبیت برسی🍃

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

با اون اخلاقای اولش نولی اگ اخلاقش مث الان بود بدون دخالت خانواده بلهکلا خانوادش باعث دعود و ناراحتی ...

واقعا دقت کردم تمام تاپیکا راجب خانواده شوهره خیلی کم دیده میشه با شوهرشون مشکل داشته باشن

چی بگم واقعا اینا خودشون دختر ندارن که سرع عروسشون اینجوری میکنن

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

خیر هر گز

هیچ وقت با بچه ی طلاق ازدواج نمی کردم

یه مشکلاتی هست که واقعا ازار دهنده ست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

نه بخاطر اذیتای خودشو مادر عتیقه اش هیچوقت نمیبخشمشون ازدواجم اصلا انتخاب خودم نبود فقط ۱۵سالم بود مامانم نذاشت بزرگ بشم شوهرم داد 

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...