2777
2789
به نظر من تو روت نگن دیگه بقیش مهم نیست پشتت میگن که بگن به درک تو خوشحالی نهایت یه مسافرت خارجی میر ...

اينم در نظر داشته باش ممكنه شوهره رو انقدر بهش بكن اون زده بشه كلا اكه خانواده ناراضي باشه زندكي زهرمار ميشه همه جي كه ماديات نيست

منم موافقم وقتی آدم خودش بی پوله باید بگرده دنبال پولدار .دوتا ادم بی پول وموقعیت اجتماعی پایین قطعا ...

میکن باید با عشق ازدواج کرد خوب اره باید بگردی جاهایی که آدم پولدارا هستن و با عشق با یه پولدار ازدواج کنی😂😂😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث پول نیست اصلا بحث فرهنگه یکی ممکنه پولدار باشه ولی فرهنگش با شما یکی باشه ...و بحث اولویته مثلا جورجی باید همیشه مطیع باشه هیچوقت رهبر خانواده نمیشه! من ب شخصه اگ تناسب فرهنگی نداشته باشیم حاضر نیستم ازدواج کنم حالا ی نفر مهم ترین اولویتش پوله خب اون اوکیه ازدواج کنه

اينم در نظر داشته باش ممكنه شوهره رو انقدر بهش بكن اون زده بشه كلا اكه خانواده ناراضي باشه زندكي زهر ...

خوب منم میگم باید به اخلاق طرف دقت کنی اگه میاد تو دوستی میگه مادرم فلان چیزو گفته مادرم گفته تیپ تو خوب نیست خوب این یه رد فلگ هست ولی اگه حرفاشون مگه بهت که دلت نشکنه خوبه دیه آدم دهن بین با یه جمله ننه باباش خر میشه 

میکن باید با عشق ازدواج کرد خوب اره باید بگردی جاهایی که آدم پولدارا هستن و با عشق با یه پولدار ازدو ...

عشق به ادم بی پول فایده نداره دوروز گرسنگی بکشی عشق ازسرت میپره فقط فحشه ودعوا

بحث پول نیست اصلا بحث فرهنگه یکی ممکنه پولدار باشه ولی فرهنگش با شما یکی باشه ...و بحث اولویته مثلا ...

چرا زن باید رهبر خانواده باشه اون عشقی که داره بهش کیریس رو ندیدی از اول دنیا هم مردا ها رهبر بودن قرار نیست اطاعت کنی از کسی 

عشق به ادم بی پول فایده نداره دوروز گرسنگی بکشی عشق ازسرت میپره فقط فحشه ودعوا

تازه اونم پولدار شه یادش میره تو ساختی باهاش همین امروز یه تاپیک دیدم دختره نوشته بود خواهرم نخورد نپوشید شوهرش استاد دانشگاه حالا رفت یه دختر مطلقه دانشجو رو گرفته 

چرا زن باید رهبر خانواده باشه اون عشقی که داره بهش کیریس رو ندیدی از اول دنیا هم مردا ها رهبر بودن ق ...

اونا کلا فرهنگشونم با ما فرق داره تو ایران همه تازه ب دوران رسیدن همچین چیزی ممکن نیست

ممكنه با خانواده طرف به مشكل بخوره قبولش نكنن اين كم جيزي نيست

پسر بخواد قبول میکنن من پسر خالم مخالف بود خالم با زنش اینقدر پسره گفت یا این یا هچکی یا اینو میگیری یا خودمو میکشم از خونه میرم فلان بهمان مجبور شدن بگیرن بهشم نمیگن بالا چشمت ابرو هسن 

به عنوان کسی که خیلی با خانواده شوهرش اختلاف طبقاتی داره میگم حداقل دو پله بالاتر تهش بیشتر سخت و آزار 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

واقعا قبول دارم منم تازگیا ب همین نتیجه رسیدمپول که تو زندگی نباشه ادم خوش اخلاق میره زیر قرض و بدهی ...

میکن باید با عشق ازدواج کرد خوب اره باید بگردی جاهایی که آدم پولدارا هستن و با عشق با یه پولدار ازدواج کنی😂😂😎

به عنوان کسی که خیلی با خانواده شوهرش اختلاف طبقاتی داره میگم حداقل دو پله بالاتر تهش بیشتر سخت و آز ...

پن خاطرم خودم سختم باشه ولی بچه هام آسایش داشته باشن ولی بچه هام مثل من به خاطر یه کفش ۴ سال منتظر نمونن میخوام خودم اذیت شم ولی بچه هاش برن سفر خارجی بچه هام تو فرهنگ خوب بزرگ شن خودم پولی باشه به خودم برسم 

تازه اونم پولدار شه یادش میره تو ساختی باهاش همین امروز یه تاپیک دیدم دختره نوشته بود خواهرم نخورد ن ...

وای چه سخت بیچاره خانمه ..اره والا نخوری نپوشیشون مال زنه اوله عشق وحالشون مال دومی .چرا وقتی بایه انتخاب درست میتونی بدون دردسر ازاول زندگیت صاحب همه چی با

شی بری سختی به خودت بدی نخوری نپوشی مسافرت نری یه ذره ذره جمع کنی به چه درد میخوره این زندگی ؟

ن عزیزم کی گفته اتفاقا اگه طرفت آدم خوبی باشه و درک فهم باشعور و با ایمان اختلاف طبقاتی مهم نیست چون اون اونقدر درک شعور داره تا باهات درست رفتار کنه حتی اگه خانواد آدم بدترین هم باشن بازم باهات خوب رفتار میکنه