یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همینطورعزیزم .منم همینطور ادم تا افراد با شرایط بدتر از خودش رو نبینه ناراحته .من ازت بزرگترم ...داتشجوام اما موقعیت شغلیم مث شما نیست..سرو ریختمم مث دخترای امروزی نیست
از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂
نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺
دلایلش خیلی زیاده ولی اگ مورد خوبی باشه قبول میکنم ..ولی بیشتر علتش اینه که خیلییی راحتن خیلییی زیاد از حد حالا شاید تو رشته های دیگه ام اینجور باشه نمیدونم و دلیل اصلیش اینه دوتا کادر درمان تربیت بچه سخت میشه و جفتمون اگ ی شغل داشته باشیم ب نظرم زندگیمون خیلی خسته کننده بشه .ولی از طرفی اینکه هنو درک کنیم خیلی خوبه ولی در کا معمولا بچه های علوم پزشکی باهم مچ نمیشن برا ازدواج اونطوری ک از ترم بالایی ها شنیدم حالا خودم بهمن میرم دانشگا ببینم چطوریه .