2777
2789
عنوان

اینکه خواستگار ندارم طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 52 پست
شنیدم پسرای علوم پزشکی خیلی اهل دوست دختر و اینان .. الانم تو گروه تلگرام دانشگاهمون ک حتی هنوز دانش ...

منم دیدگا۶م همین بود

الان دیدم کلا پسرا تعدد روابط دارن 

علوم پزشوی و... نداره خواهر

بگرد ادم مورد نطر خودت را پیدا کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیدگا۶م همین بودالان دیدم کلا پسرا تعدد روابط دارن علوم پزشوی و... نداره خواهربگرد ادم مورد نطر ...

دقیقااا من دنبال ازدواجم ولی انگار اول باید چند سال دوست بود ک من نمیتونم اینجوری برا همین‌نگرانم

خسته و امیدوار

عمیقا دلم همراه میخواد.. عمیقا

منم  همینطورعزیزم .منم همینطور ادم تا افراد با شرایط بدتر از خودش رو نبینه ناراحته .من ازت بزرگترم ...داتشجوام اما موقعیت شغلیم مث شما نیست..سرو ریختمم مث دخترای امروزی نیست

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂

اولا اینکه برای ادواج هرگز دانشگاه نرو.

ازدواج  خواستگار به وقتش میان.

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

سلام عزیزم .میشه بگی چرا؟

دلایلش خیلی زیاده ولی اگ مورد خوبی باشه قبول میکنم ..ولی بیشتر علتش اینه که خیلییی راحتن خیلییی زیاد از حد حالا شاید تو رشته های دیگه ام اینجور باشه نمیدونم و دلیل اصلیش اینه دوتا کادر درمان تربیت بچه سخت میشه و جفتمون اگ ی شغل داشته باشیم ب نظرم زندگیمون خیلی خسته کننده بشه .‌ولی از طرفی اینکه هنو درک کنیم خیلی خوبه ولی در کا معمولا بچه های علوم پزشکی باهم مچ نمیشن برا ازدواج اونطوری ک از ترم بالایی ها شنیدم حالا خودم بهمن میرم دانشگا ببینم چطوریه .

خسته و امیدوار

منم همینطورعزیزم .منم همینطور ادم تا افراد با شرایط بدتر از خودش رو نبینه ناراحته .من ازت بزرگترم . ...

منم سر و ریختم نیست .. مامانم نمیذاره شیک بپوشم همش مانتو های گل و گشاد و از مد رفته زیبایی ام ک ندارم آنچنان‌‌ ..

خسته و امیدوار

خواهر من که زشت هم هستم پیشنهاد داشتمخیالت راحت باشه عزیزم پیشنهاد خوب دیدی اگر دوست داشتی آشنا شو ا ...

یعنی ترم اول اگ کسی اومد جلو ک ب دلم نشست نه‌نگم؟

خسته و امیدوار