2777
2789
عنوان

اینکه خواستگار ندارم طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس اگر خیلی دلت شوهر میخواد برو سایت ادم و حوا با هر معیاری میتونی شوهر گیر بیاریمعتبره هست تلویزی ...

دلم یه همراه خوب میخواد نه صرف ی مرد دراز

خسته و امیدوار

اخه دوره خواستگاری رفتن گذشته الان همه خودشون بیرون از خونه با یکی آشنا میشن و میرن تورابطه. منم دانشجوام فقط یدونه خواستگار داشتم که اونم همون دم در مامانم ردش کرد بره و به منم نگفتن که ذهنم درگیر نشه مثلا ولی خواهرم بهم گفت😁

یعنی ترم اول اگ کسی اومد جلو ک ب دلم نشست نه‌نگم؟

بستگی داره عزیزم 

چقدر شناخت از خودت و چقدر شناخت از طرف مقابلت داری 

من بودم شاید میگفتم یه مدت دوست معنولی یاشیم تا بیشتر با اخلاق هم آشنا بشیم 

در کل درگیر قید زمان نباش

اول خودت را بشناس و ببین چه ملاک ها و چه خواسته هایی از پارتنر آینده ات داری و اینوه هدفت از رابطه چیه 

یه دوستی ساده و یا حتما ازدواج ؟ توی چه سنی در نظر داری ازدواج کنی 

الان به نظر خودت چقدر پخته هستی و میتونی یه رابطه را کنترل کنی و تن به هر خواسته اش ندی 

اون فرد چقدر پخته و عاقل هست ؟هیجانی و صرفا فقط هدفش وارد رابطه شدن هست ؟

من شاید ترم اول وارد رابطه شدن را واسه خودم نپذیرم با توجه به شناختی که از خودم دارم ، اما خیلی ها هم هست همون موقع وارد رابطه شدن الان بیشتر از سه ساله توی رابطه هستن و یا همون نیمه ی ترم اول کات کردن 

همه چیز بستگی به خودت داره

اگر کات کنی توانایی دیدن هرروزش را داری ؟ اگه با کس دیگه ای وارد رابطه بشه میتونی بپذیری؟ اینکه همه ی دانشگا۶ بفهمن با یه نفر توی رابطه بودی قبلا و یا الان هستی را باهاش اوکی ای ؟

هروقت احساس کردی پخته شدی و هیجانی تصمیم نمیگیری و عمل نمیکنی اون موقع بنظرم وارد رابطه بشو 🥰😘

من چهره ام خوبه و خانواده خوبی دارم دانشجوی علوم پزشکی هستم خواستگارام همه فوق معمولی اند مثلا دیپلمه یا یک لیسانس عادی بیکار😐تو دانشگاه هم پسرا همه به فکر دوستی و سو استفاده هستن😐💔

🌙✨️