یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
عزیزم درکت میکنم منم بعداز ۷ سال مادر شدم عزیزم با توکل بخدا پیاز درمانی کن
سرخود پیاز درمانی کردی؟
نترسیدی؟
من ی دوره لتروزول خوردم
طب سنتی هم رفتم
فولیکول دارم تخمک گذاری ندارم آزاذ نمیشه.
خسته شدم دیگه.
پیاز که پرولاکتین رو میبره بالا که!
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
دوستای عزیزم لطفا با توکل بخدا پیاز درمانی کنید من ذخیره م ۲ صدم بود که جواب داد
پیاز درمانی که معجزه نیست تمام مشکلات ناباروری رو حل کنه!تازه اگ اضافه نکنه
سرخود پیاز درمانی کردی؟نترسیدی؟من ی دوره لتروزول خوردمطب سنتی هم رفتمفولیکول دارم تخمک گذاری ندارم آ ...
خب hcgبزن ازاد بشه
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
بلخشید ربطی ب تاپیک ندارهدوستان سوال‼️‼️‼️قرمه سبزی بخام بپزت تا ساعت ۳ ظهر اماده بشه ، لوبیا هم خیس ...
اره بنظرم از الان سریع دست ب کار شو