2777
2789
عنوان

پوسیدم توخونه

118 بازدید | 11 پست

چند روز بود بیرون نرفته بودم البته شبا میرفتم روزا نمیرفتم 

خلاصه امروز ب سرم زد با نوزادم برم بیرون 

کالاسکه رو برداشتم هوا۵درجه بالای صفر بود 

لباس گرم تن بچه کردم بعدش بچه رو پیچوندم تو قنداق فرنگی 

بعدش پتوبچه رو تاکردم ۲لا شد 

انداختم روبچه ودور تادورشو پیچوندم رفتم ۲ساعت چرخیدم پارک های مختلف آخر سرهم رفتم نون گرفتم بچم اولش  بیرون رو نگاه میکرد بعدش گرفت خوابید۳ساعته الان خوابه 🤣🤣

حالا نمیدونم بچم چ کارکرده ک انقدر خسته سده فقط پاشد شیرشو خواب خورد 

یخ نزده باشه کوچولو    

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییی گوگولی خداحفظش کنه

چ انتظاری دارین خب بچه رو بردین بیرون حسابی گشته میخواین خسته نشه؟😂

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

من ک جرعت نمیکنم بچمو ببرم بیرون ۱۰ ماهشه

عزیزم‌خیلی هم توخونه بمونیم دیونه میشیم 

من ب خواهرم گفتم سرده  اون سوئده میگه از اینجا ک سردتر نیس 

ولی پیاده روی میره 

با کالاسکه بپیچونش توپارچه های مختلف وپتو ببرش نمیدونی چقدر راحت خداروشکر گرفته خوابیده 

عزیزم‌خیلی هم توخونه بمونیم دیونه میشیم من ب خواهرم گفتم سرده اون سوئده میگه از اینجا ک سردتر نیس و ...

بخدا دل خودمو بچه پوسید تو خونه شوهرمم ماموریته نیست کلافه شدیم

کدوم شهرید ما سردسیریم برف میومد امروز

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
بخدا دل خودمو بچه پوسید تو خونه شوهرمم ماموریته نیست کلافه شدیمکدوم شهرید ما سردسیریم برف میومد امرو ...

عزیزم قشنگ بچه رو بپیچون تو کالاسکه ی پارچه پهن کن بالشتشو بزار  لباس گرم قشنگ تنش کن کلاه سرش کن 

حتی شالگردن جلو دهنشو بزار 

جوراب بپوشون توقنداق بزارش بعدش هم پتو رو ۲لا کن بنداز روش 

انشاء الله چیزیش نمیشه 

اگه خیلی هم‌میترسی رو پتوهم ی مشما بزرگ وتمیز بکش