2777
2789
عنوان

داروی گیاهی خیلی عالی برای درمان میوم و کیست

| مشاهده متن کامل بحث + 86805 بازدید | 95 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام میدونم خیلی میگذره میخواستم بدونم شما پیگیر این دارو شدین؟نتیجه داشت؟

سلام عزیزم نه هیچ شماره ای بهم ندادن

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
ایناحرفای دکتراست وکاملا هم غلطه من خودم باهمین زاج سفیدکیستم اومد بیرون میوم هم دفع میشه

عزیزم منو۵ ماه طب سنتی کار کردم پولیپ و فیبرمم بدتر شد ما چطور زاج استفاده کردی؟؟

سلام ادامه ی ماجرا را نتونستم پیداکنم بخونم اما همینکه اشاره کردید درشوشتر پیرزنی هست که فکرمیکنم ادامه ی داستان این باشه که فیبروم را درمان میکنه. خواهش میکنم آدرسشو بدین به من . باسپاس

سلام عزیزم

این دارویی که گفتی برای فیبروم واقعی هست؟ چطوری میشه تهیه‌ش کرد؟ البته من  شیاف نمیتونم بذارم برای مجردین میدونید چیکار میکنن؟ من فیبروم ۱۰ سانت دارم دکتر میگه باید عمل کنی ولی برام خطرناکه ممکنه حین عمل رحمم رو هم خارج کنن برای همین تا جایی که میخوام عمل نکنم اگه واقعا درمانی هست ممنون میشم بهم کمک کنی🙈

سلام.منم مجردم و فیبرم رحم دارم‌.راه حلی پیدا کردی براش به جز عمل؟

فغلا که نه....من خودم شرایطم خوب نیست چندتا دکتر رفتم میگن باید عمل کنم ولی دارو گیاهی‌ها میگن با دارو رفع میشه البته اونا هم گفتن اگه متاهل بودی بهت شیاف میدادیم ولی خب الآن نمیشه و باید با خوردنی رفعش کنیم....البته چون تازه دارو گرفتم نمیتونم بگم دارو گیاهی راه‌حله یا نه