2777
2789
عنوان

داروی گیاهی خیلی عالی برای درمان میوم و کیست

| مشاهده متن کامل بحث + 86781 بازدید | 95 پست
فغلا که نه....من خودم شرایطم خوب نیست چندتا دکتر رفتم میگن باید عمل کنم ولی دارو گیاهی‌ها میگن با دا ...

منم شرایط روحیم افتضاحه...بدون هیچ علائمی یهو متوجه فیبروم شدم  امروز سونو دادم وگف  تعدادش زیاده وباعث بزرگی رحم هم شده.برام MRIنوشته ک باید برم انجام بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.خانمی اسم گیاهی ها ک خواهرتون استفاده کرده چیه من مادرم 8 ماه درگیر کیست ولی دکتر رفته اول گفتن فیبرم الان چند تا متخصص زنان رفته گفتن میوم و چند تا تو تخمدان راستش هست چند تا تو تخمدان چپش گفته اگر عمل هم بشه مجدد رشت می‌کنه  و رحم رو هم چون سنش پایین در نمیارن .خواهش میکنم اگر اسم گیاهی ها رو میدونین بگین من مامانم خیلی ازیتش می‌کنه رفته دکتر گفته بازم رشت می‌کنه کلا افسرده شده ؟

موضوع بحث: بجای انتظار برانینی وپول دکتردادن اینکارارو انجام بدین سلام میخوام تجربه خودمو ...

میشه درخواستمو قبول کنید، کیست بیست سانتی آبکی با جدار ضخیم دارم

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞
چقدر بده این تاپیک بازه و ما خانوما رو درگیر میکنه الکی

شک نکنین که سر کاریه

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞

سلام به همه 

بزنید تو گوگل درمان میوم و کیست رحم دکتر خیر اندیش 

درمانش میاد بدون هیچ سختی 

بادکش گرم رحم یک روز درمیان به مدت ۴۰ روز 

ترک سردیجات 

و روغن سیاه دانه.روغن مالی پشت کمر و زیر شکم 

چرا دنبال پیر زنه و صغرا و کبرا میرین 

فقط حتما همه رو انجام بدین دکتر خیر اندیش درمان کرده حتما بنویستید تو گوگل کاملش میاد 

دوستان من کیست داشتم اما چند هفته پیش رفتم سونو گفت کیستت رفع شده ولی عفونت داری دکتر بهم قرص های خش ...

کیست همون پولیپ هست؟. آخه رفتم سونو دکتر گفت پولیپ داری نمونه برداری رحم کردم نوشته کیست 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

سلام به خانمای عزیز

اگه اهل استفاده از روش های گیاهی برای درمان انواع کیست تخمدان و رحم و سینه و فیبروم میوم هستید یه سر به سایت " لاوندا " بزنید. محصول ″ پک بانوان ″ واقعا عالیه و خیلی ها جواب گرفتن. مشاوره رایگان طب سنتی هم دارن. این هم لینک محصول پک بانوان :

https://b2n.ir/x44452

سلام به همگی 

منم فیبروم و کیست دارم 

دکترا ک میگن ک فیبروم یا همون میوم خوب نمیشه بزرگ اگه باشه عمل میکنن 

ولی شنیدم سیاه دونه رو ک آسیاب کنید و با عسل مخلوط کنید مثل قرص دربیاریم. هر روز یکی بخوریم کلا این مشکلات رو از بین میبره (سیاه دونه حتما حتما بعد آسیاب شدن باید با عسل قاطی شه و تو یخچال نگهداری شه) 

تازه میخوام شروع کنم 

ز چیزایی  ک نمی‌شناسید استفاده نکنید مگه منبع معتبر باشه. و ممکنه بیماری شما با اون کسی ک استفاده کرده یکی نباشه 

خواهرم چون خودش داروسازه خیلی مشتاق بوده و از اون خانم پرسیده ولی می گفت یه سری از موادی که استفاده ...

سلام عزیزم لطفا اگرممکنه آدرس و شماره تلفن پیره زنه شوشتری که خواهرت رفت پیشش را به من بده  ممنونم