2777
2789
عنوان

داروی گیاهی خیلی عالی برای درمان میوم و کیست

| مشاهده متن کامل بحث + 86812 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایناحرفای دکتراست وکاملا هم غلطه من خودم باهمین زاج سفیدکیستم اومد بیرون میوم هم دفع میشه

سلام عزیزم

ببخشید شما تو این تاپیک گفتید زاج سفید استفاده کردید میشه کمکم کنید

من شب پیش زاج  گذاشتم الان یه وضع بدی دارم همش از واژنم پوسته مرده سفید میاد بیرون

میترسم دهانه رحمم رو زخم کرده باشه

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.
اینطور که خواهرم میگه این دارو از ترکیب حدود ۱۵ تا ماده استفاده میشه طبق گفته ی اون خانم. بعد جالبیش ...

من ی جا پستی ازشمارو خوندم که درقم طبیب حاذق اسلامیبه نام فراهانی میشناسین آدرسوتلفن تماسشومیخواستم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 

ببخشیددرجایی سمافرمودیدشاگرد دکترفراهانی طب اسلامی بودید میشه ادرس وشماره تلفنشوبهم بدین

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
اون خانم ساکن شوش هستش توی خوزستان. من نه شماره ای ازش دارم و نه آدرسی چون خودم تا حالا اصلا اونجا ن ...

چیشد گلم بعد سه سال اومدم . ادرسشو گرفتی 😁😁

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
بعد با هم میرن خونه ی اون خانم پیر و اون دارو رو ازش میگیرن. طریقه ی مصرفش هم اینطوریه که باید توی ز ...

من ده سال خوزستان زندگي ميكردم كاش اون خانم پير اون موقع ميشناختم چقدربراي فيبرومم عذاب ميكشم😞

بله خدا رو شکر امروز خبر مثبت شدن بیبی چکش رو بهمون داد

مباركشون باشه عزيزم اگه كمكم كني دارو بدستم برسه تاعمردعات ميكنم بخدا من يكبارعمل هم شدم داروهاي مختلف استفاده كردم واي هنوز فيبروم هست بخاطر تصادف سختي كه قبلاداشتم بيهوشي سنگين نميتونم بگيرم

عزیزم میشه ادرس یا شماره ای ازش برای من بگیری.ممنونم

سلام عزيزم ببخشيد شما آدرس ياشماره اي ازاون خانم كه خواهرشون شوشترداروگرفتن،گرفتيد استاتر خيلي وقت پيام دادم جواب ندادن فيبروم دارم خيلي اذيتم گلم