2777
2789

دوستان تجربه تون از جراحی بینی خودتون رو بذارید لطفا تبلیغات دکترای دوزاری رو هم واسه خودتون نگه دارید دکترای خرابکار و دکترای با ریسک کمتر رو معرفی کنید متشکرم
من فعلا تصمیمی نگرفتم 

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

دکتر منفرد بنظرم دماغ دختر عممو خوب عمل نکرده با اینکه ۷۰تومن داد بااین همه تحقیق و فلام و بیسار بنظرم اصلا و ابدا دماغشو قشنگ در نیاورده

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

دکتر رزمپا تجربه اولین اول بینی بود رید(ببخشید ولی واقعا رید) یه تایمی نوبت مشاوره میده هیچکس نباشه خاکبرسر

تجربه بینی ترمیم محترمی 3 ماه عمل کردم فعلا راضیم

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر علی شکرریز جز فوق العاده ترین های جراحی بینی داخل ایرانه من بینیمو پیشش عمل کردم میتونم بگم که واقعاً تو کار خودش عالیه 

این پیج اینستاگرامشون

ایشون متخصص جراحی زیبایی،پلاستیک و ترمیمی در مرکز جراحی البرز هستن و رئیس اسبق بیمارستان  ناجا

فارغ التحصیل  دانشگاه تهران با بیش از ۱۰ هزار عمل موفق در بینی استخوانی و گوشتی و ترمیمی

09305126425

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸

من توی تحقیقاتم این ۳ تا دکترو بیشتر خوشم اومد دکتر باستانی نژاد و‌ دکتر رجایی و دکتر آمالی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

لایک لطفنننن

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من خودم ۲ هفته دیگه قراره عمل کنم 

پیش دکتر رسول پناه ۴ تا از رفیقام پیشش عمل کردن فوق‌العادس

تقریبا یه ساله کلی گشتم و تحقیق کردم چون خیلی میترسم بینین بد بشه و مشکل تنفسی داشته باشم پ تکراری باشه بینیم

Don't trust

نکته اول : اونایی که تبلیغات فیکن کاملا مشخصن : مثلا من و جد و آبادم پیشش عمل کردیم... قربون صدقه رفتن شدیدا تعریف کردن زیاد ... پس هر کی دکتریو تعریف کرد در درجه اول اونو تبلیغ فرض کنید و کمی سرچ کنید در تمام پلتفرمها اینستا ، وبگردی و ... چون اغلب خرابکارا نظرات ناراضی ها  رو بلاک میکنن.

بنابراین انتظار صداقت از هیچ کس نداشته باشید خوبه خوب بگردید و اسمشو با همه پسوند های مربوط به خرابکاری سرچ کنید بالاخره یه جا دستش رو شده حتما.
نکته دوم : لیست پایین مربوط به سرچهای خود من هست درسته یکم تعداد زیاد ولی یادتون باشه بینی که گند زده شد بهش اغلب دیگه قابل اصلاح نیست  و یا باید چند صد میلیون پول اضافی داشته باشید.
نکته سوم: من این جمله رو برای خودم بارها و بارها تکرار میکنم تا  تصمیم فوری یا نسنجیده نگیرم: بینی الانم هر چقدر هم بد هست اگر کسی بهش گند بزنه صد برابر بدتر میشه. ((( درد جسمی و روحی که دکترای خرابکار به زندگی ادم وارد میکنن و پولی که دو دستی تقدیمشون میشه به خاطر گندکاریشون خیلی باید مدنظر ادم باشه )) خب اگه قرار پول بدم!!! درد بکشم!!!! و بینی م بدتر از الان بشه!!!!!! خب چه کاریه مگه دیوونه م !!!! پس تا 100% مطمئن نشدید  بینی تون رو دست هر کسی ندید. مشکلات تنفسی یک عمر باهاتون می مونن. بهم ریختگی و غیرعادی شدن چهره تون خیلی بیشتر از تصورتون بهتون اسیب میزنه.

بینی خود ادم هر چقدر ایراد داره باز هم با صورت ادم سازگاره و خیلی تو چشم دیگران نیست ولی بینی گند زده شده هر جا برید همه نگاه ها رو به خودش جذب میکنه .

بالاخره اینکه این لیست فقط برای اگاهی هست و  استفاده کننده از این لیست خودش مسئول تصمیمشه. 

هیچ خوب و بد مطلقی وجود نداره :

لیست سیاه: طبق چیزایی که خوندم اسماعیل زارع از اون خرابکارای درجه 1 هستن ایشون/// بابک معتقدی // باستانی نژاد// طاهری نیا/// مفرد/// بابک ساعدی///اتنا توسلی/// حامد پوستچی/// گنجه خسروی///امیرحسین سُروری /// میلانی/// مهدی رمضانی///حیدری صفا/// دکتر کشاورز تو مشهد/// اصفهان : مینا نجار زاده - حاجیان - ادیب افتضاحن/ گنجه خسروی/// امین امالی/// دکتر رزم پا/// نسرین راستا تبلیغ فیک زیاد دیدم ازش/ نصیبه رستمی (تاپیک ها رو ترکونده با تبلیغات مسخره ش) ////مازیار مطیعی//// فرشید محبوبی/// دکتر فرزام//// دکتر بهنود/// دکتر محمدرضا نجفی//// دکتر سهرابی//// سوران ایوبیان///  دکتر رضا محسنیان طبق گفته کسی که ناراضی بود ازش: گول فوتوشاپ وبازاریاباشو نخورید/// محمد جلیلی منش/// سید هادی حسینی نسب از گندزنهای حسابی هستن ایشون/// روزینا بشارتی زاده/// بهزاد خوش رفتار/// منافی :مشکل تنفسی و مشکل ظاهری/// کسری ثابتی/ //علیرضا ابیانه//// نراقی/// سامان خرمی نژاد تبلیغ کننده فیک زیاد دیدم ازش تو سایت/// قدسی زاد/// رزیتا جعفری- //// ماریا مرادی خرابکاری زیاد و ناراضی زیاد/ لیلا ملکی///دکتر ظفرمند به شدت پول پرست/// سوره علاف اکبری///

لیست سفید به منظور تایید کارشون نیست فقط واسه اینه که کمتر گندزدن : سامی- /- قارونی (راضی و ناراضی داره) یه آشنامون راضیه ازش ولی من شخصا زیاد سبکش رو دوست ندارم / -علیرضا موحدی میگن خیلی خوبه ولی (انحراف رو خوب کار نمیکنه)-/دکتر محسن اسلامی/{{{{{{{ بیژن نقیب زاده/ شاهرخ خوش سیرت :::: این دو مورد رو زیاد نتونستم در موردشون سرچ کنم فقط ظاهرا خوش صیرت نزدیک 90 میگیره امسال}}}}}}}}}}

تاپیک رو قفل میکنم که از تبلیغات دکترای دوزاری حفظ بشه اگه دکتری رو بد یا خوب میشناسید بهم پیام بدید سرچ میکنم و در صورت صحت اطلاعاتی که دادید به لیستها اضافه میکنم 

من خودم ۲ هفته دیگه قراره عمل کنم پیش دکتر رسول پناه ۴ تا از رفیقام پیشش عمل کردن فوق‌العادستقریبا ی ...

منم دقیقا با شما موافقم و همین حس ها رو دارم 

دکتر منفرد بنظرم دماغ دختر عممو خوب عمل نکرده با اینکه ۷۰تومن داد بااین همه تحقیق و فلام و بیسار بنظ ...

دقیقا ایشون تو لیست سیاه من هستن زیاد ناراضی دیدم ازشون 

من توی تحقیقاتم این ۳ تا دکترو بیشتر خوشم اومد دکتر باستانی نژاد و‌ دکتر رجایی و دکتر آمالی

امالی و باستانی زیاد ناراضی دارن 

منم دقیقا با شما موافقم و همین حس ها رو دارم

محمدی مفردم هم ناراااضی 

یک شنبه از ساعت ۷ تا۹ برید مطبش میفهمید چ خبره

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.