2777
2789
عنوان

پرستار دست زد به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با پرستار

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه خو اونو گفتم ک یکم دلشون بسوزه چیز میز یادم بدن چون بی تفاوت رد میشن این یک دوم اینکه اون ۲۵ نمید ...

من دلم می خواست دروع گفته باشی و شرایط بدی نداشته باشی 

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

تو تاپیک های قبلی گفتی ۱۷ بعد تو توضیحات نوشتی ۲۵ بعد الان میگی بیست /من کنجکاو سنت نبودم سر تاپیک ...

عزیزم من دروغ نمیگم واقعا همش راسته چون کسی ندارم و دوستمم میاد با منه ساده مشورت میکنه دیگه تاپیک زدم براش خودمم ک اینجا همه چیو میپرسم

تویی که این امضا رو میبینی یه صلوات برای سلامتی آقا امام زمان بفرست🙏🏻🌹

قطعا پرستار چرا ملت اینقدر کادر درمان بد هستن بابا طرف هزارتا پسر خوشکل تر از شوهر دوستت میبینن اگه ادم بخواد رو همه نظر داشته باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشع پرستار بنده خدا منظور نداشته

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

دوستت از ناحیه مغز تعطیله

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عزیزم من دروغ نمیگم واقعا همش راسته چون کسی ندارم و دوستمم میاد با منه ساده مشورت میکنه دیگه تاپیک ز ...

ان شالله مشکلاتت حل بشه و زندگی رو خوش بهت نشون بده

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

قطعا پرستار چرا ملت اینقدر کادر درمان بد هستن بابا طرف هزارتا پسر خوشکل تر از شوهر دوستت میبینن اگه ...

بابا اینم خیر ندیده مث من یه شوهر سیا سوخته داره فک میکنه همه به اون نظر دارن اخه ناگفته نمونه دوستم شدیدا شکاکه

ان شالله مشکلاتت حل بشه و زندگی رو خوش بهت نشون بده

مرسی عزیز دلم 🫂🥺خدا از دهنت بشنوه فدات شم

پرستار باید اعدام بشه اونم در ملع عام

ینی چی که به شوهر مردم دست درازی کرده

قطعا منظوری داشته شاید می‌خواسته شوهره رو از راه ب درد کنه و چیزای خیلی بدتر😰😰

بابا به دوستت بگو بیاد پایین سرمون درد گرفت 

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
آخه چی بگم که دوستت دلش نشکنه توی این مریض احوالی درست نیست مسخره ش کنمآره حتما پرستار عاشق شوهر ایش ...

ای خدا یک بارم پرستار دست شوهرم منو البته انگشت اشارشو گرفت گذاشت جای سرم پسرم چرا من شر درست نکردم،،،،البته اینکه پرستار مرد بود هم بی تاثیر نبود🤦🤦🤦

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

ای خدا یک بارم پرستار دست شوهرم منو البته انگشت اشارشو گرفت گذاشت جای سرم پسرم چرا من شر درست نکردم، ...

سیسی شاید چون میدونستی دیگه وقتی از شوهرت بچه داری ،دیگه قطعا گرایش شوهرت به آقایون نیست😔😂

https://t.me/OffShirley